088 - 3985000
v.a.
203

Mega Klim- en Klautervulkaan huren voor uw feest of evenement

Met deze vulkaan zullen de kinderen zich niet snel vervelen. De kinderen kunnen omhoog klimmen, om vervolgens aan de andere kant weer naar beneden te glijden. Deze vulkaan is maar liefst 4 meter hoog! Het wordt een echte uitdaging voor de kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€202,50
Dagprijs €225,00
2 dagen:€ 337.50
3 dagen:€ 393.75
4 dagen:€ 450.00
5 dagen:€ 506.25
6 dagen:€ 562.50
7 dagen:€ 618.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Mega Klim- en Klautervulkaan huren bij Vcompany

De Klim- en Klautervulkaan combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, de Bungeetrampoline, de Tobbedansbaan, de Stormbaan 45 meter en/of de Rodeokameel.

Onze Klim- en Klautervulkaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Vraag een offerte op maat aan.

Kenmerken:

L x Bx H 12 x 12 x 4
Transport L x B x H 3.1 x 2.6 x 2.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 400KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Klimmen en klauteren
  • Vulkaan
  • Plezier
  • Actie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de Klim- en Klautervulkaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en kunnen hiermee een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spellen en attracties zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De Klim- en Klautervulkaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.