Mega Klim en Klautervulkaan

1 dag  250,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Mega Klim- en Klautervulkaan huren 

Durf jij het aan deze hoge vulkaan te beklimmen? Klim omhoog via twee van de vier zijden en roetsj aan de andere kant snel naar beneden voordat de vulkaan uitbarst. De kinderen zullen hier langere tijd plezier van kunnen hebben op uw evenement. 

Wilt u nog meer avontuur op uw evenement? Kijk dan eens naar ons grote assortiment aan stormbanen

Klim- en Klautervulkaan huren bij Vcompany

De Klimvulkaan is een echte eyecather op uw evenement. U kunt deze ook gebruiken bij uw zeskamp door te strijden wie er het eerste de vulkaan heeft beklommen en vervolgens naar beneden glijdt.

Bij het huren van een springkussen kunt u voor verschillende extra opties kiezen. Zo kunt u uzelf volledig ontzorgen en er voor kiezen om het springkussen helemaal, of gedeeltelijk door onze ervaren collega's op te laten zetten. Zo weet u zeker dat het springkussen correct opgezet is en iedereen er veilig gebruik van kan maken. 

Mocht u het springkussen zelf op willen zetten, dan kan dat natuurlijk ook! U krijgt alle benodigde producten, zoals haringen, blowers en haspels bij het springkussen bijgeleverd. Onze collega's kunnen u uiteraard van de nodige tips voorzien. Voor meer tips voor het huren van een springkussen, kunt u kijken op de website van Keurmerk Huren waar wij bij aangesloten zijn. 

Naast de bezorging door heel Nederland kunt u er ook voor kiezen het springkussen af te halen. Afhalen kan bij onze vestiging in Werkhoven (Utrecht). 

Bovendien kunt u tijdens kantooruren ten alle tijden contact opnemen met onze deskundige collega's. Door meer dan 10 jaar ervaring zijn wij zeer flexibel en zullen wij samen met u nadenken over alle mogelijk opties. Onze ervaren medewerkers zullen samen met u proberen er een spettterende dag van te maken. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is de Mega Klim en Klauter Vulkaan Groot?

De Mega Klim en Klauter Vulkaan Groot is een indrukwekkend en uitdagend klim- en klauterparcours in de vorm van een vulkaan. Hierbij zit ook een grote glijbaan waarvan alle kinderen kunnen glijden, let er wel op dat dit een grote attractie is.

Vanaf welke leeftijd kan je op deze klim en klauter vulkaan?

Je kan vanaf 6 jaar op deze klim en klauter baan, mocht je toch jonger zijn adviseren we om er toezicht op te houden zodat de veiligheid gewaarborgd kan worden.

Is het mogelijk om de Klim en Klauter Vulkaan zelf op te halen en weer terug te brengen?

Ja dat is mogelijk, let er alleen wel op dat het geheel 400 kilo is. Verder zijn het ook grote maten voor het transport, 2,2 M in de lengte, 1,8 meter in de breedte en 1,6 meter in de hoogte. Als dit niet mogelijk is bieden wij ook de service aan om het transport te regelen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
1200 cm
Breedte
1200 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
220 cm
Transport Breedte
180 cm
Transport Hoogte
160 cm
Gewicht
400 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Klim klauter vulkaan
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren