Springkussen huren Amsterdam

Springkussen huren Amsterdam

Vcompany is al meer dan 10 jaar één van de grootste spelers op het gebied van verhuur van attracties en partyartikelen.  U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende opblaasbare attracties en spelverhuur.


Ons assortiment

Top Attracties

Naast het verhuren van Springkussens en stormbanen beschikken we ook over een groot assortiment Top attracties. Mocht u een feest of evenement willen organiseren met als thema kermis denk dan aan deze Top attracties waaronder een Zweefmolen, schommelschip , klimwand, bungeetrampoline en/of Mobiele ballenbak speelaanhanger.


Om het kermis gevoel nog meer te vergroten dan kunt er ook een Popcorn machine of Suikerspin machine bij huren. 


Springkussens

Wilt u het kleiner aanpakken dan bieden wij klein, middel en grote springkussen aan. Deze hebben wij in verschillende thema's zoals Springkussen Jungle, Springkussen Voetbal, of een springkussen Prinses.


Stormbanen

Voor uw zeskamp of eindfeest op school hebben wij verschillende stormbanen voor u in het assortiment. We hebben al stormbanen vanaf 8 meter. Maar ook voor de grote evenementen hebben we mogelijkheden voor stormbanen tot wel 45 meter en groter. Wij hebben ook de mogelijkheid om uw stormbaan zelf samen te stellen.


Kinderfeestje

Natuurlijk kan een springkussen niet ontbreken of het verjaardagsfeestje van uw dochter of zoon. We verhuren al kleine springkussens vanaf 4 x 4 meter. Mocht u meer ruimte hebben dan bieden we tevens middel grote van 5 x 5 meter en grote kussens van 6 x 6 meter aan. 


Bent u meer van de spelletjes waarbij u met beide benen op de grond staat? Denkt dan aan onze spel verhuur. We hebben reuze leuke en verrassende spellen voor uw feest of evenement. Voor de creatieve onder ons hebben we levens grote Legoblokken waarmee er naar hartenlust gebouwd kan worden. Voor de mensen met een vaste hand hebben wij het altijd spannende spel de Bibberspiraal. Maar een ouderwets blikgooien of Sjoelen doet het ook altijd goed op een feestje.Bezorging en afhalen

Wij bezorgen door heel het land. Amsterdam is één van onze locaties waar we veel te vinden zijn. Doordat ons hoofdkantoor in het midden van het land is gesitueerd, zijn wij zeer centraal en flexibel in onze levering. Naast Amsterdam zijn ook de steden Alkmaar, Edam, Haarlem en Amstelveen plaatsen waar we veel leveren. 


Wij bieden naast bezorging ook de mogelijkheid om uw springkussen of attractie bij één van onze afhaallocaties op te halen. U krijgt dan 10% afhaalkorting. U kunt bij ons afhalen in Werkhoven, Veenendaal en Best.


Volledig verzorgd

U bent al druk geweest met het organiseren van uw feest en evenement en wilt nu genieten van het feest? Denk dan aan de mogelijkheid om uw feest geheel door ons te laten verzorgen. Wij kunnen dan naast de begeleiding van de attractie de volledige op- en afbouw voor u verzorgen. 


Waarom Vcompany

U kiest voor Vcompany niet alleen door de vele jaren ervaring maar ook voor ons flexibele levering. Wij hebben naar ons ruime assortiment alle attracties gekeurd en gecertificeerd. Wij bieden goede service en u word te woord gestaan en geholpen door ons vakkundig personeel. Door te denken vanuit de klant, kan Vcompany zich positief onderscheiden van andere spelers in de markt. Wij kunnen naast de 'standaard' kussen u feesten en evenementen op maatwerk leveren. Bij Vcompany zijn de mogelijkheden grenzeloos.


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties