Aanhangwagen huren

Bij Vcompany bieden we een handige oplossing voor het vervoer van een gehuurde attractie met onze aanhanger verhuur. Ben je van plan een groot feest of evenement te organiseren? Maar vind je de transportkosten te duur? Met onze aanhanger en pompwagen verhuur kan je alles vervoeren!

 

Flexibiliteit

Wat het handig maakt om een aanhanger te huren is dat je zelf de attractie kan komen halen wanneer je ook maar wilt, dit maakt het erg flexibel. Daarnaast kan je de attractie met aanhanger ook weer inleveren wanneer dit mogelijk is, hierdoor ben je niet afhankelijk van onze transportplanning. Dit kan weer schelen in de kosten. Dan zul je wel denken, heb ik hier een rijbewijs voor nodig? Ja, wij verhuren enkelassige aanhangers die je met een BE-rijbewijs moet rijden.

 

Vervoeren

Een aanhanger huren bij Vcompany is erg handig als je geen groot vervoermiddel tot je beschikking hebt. Zo past bijvoorbeeld met gemak een groot springkussen in de dichte aanhanger. Je maakt je keuze op basis van het formaat en de capaciteit. Twijfel je of je een open aanhanger of een gesloten aanhanger moet hebben, neem dan contact op met een van onze specialisten.

 

Onderhoud

Wij zorgen dat jullie veilig op de weg kunnen rijden met een van onze aanhangers. Zo laten wij ieder jaar onze aanhangers keuren bij de garage. Als je bij ons een aanhanger hebt gehuurd controleren we ook bij terugkomst of er geen schade is, dit zorgt voor een langere levensduur van onze materialen.

Wil je een betrouwbare aanhanger huren? Dan zit je bij Vcompany Verhuur goed. Je kan veilig van A naar B je lading verplaatsen. Vertrouw op kwaliteit en zorg voor een soepel transport!