088 - 3985000
v.a.
23

Aanhanger huren op uw feest of evenement

Een aanhanger huurt u bij Vcompany Partyverhuur. Vcompany wilt ervoor zorgen dat attracties betaalbaar blijven voor iedereen. Daarom is het bij Vcompany mogelijk om een aanhanger te huren waardoor er geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. Als u een aanhanger huurt bij Vcompany dan krijgt u daar een set rij-planken bij. Hierdoor is het eenvoudig zelf voor het vervoer van de springkussens te zorgen. Huurprijs aanhanger: 25 euro (deze prijs geldt alleen in combinatie met een attractie).

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€22,50
Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 38.00
3 dagen:€ 50.00
4 dagen:€ 63.00
5 dagen:€ 75.00
6 dagen:€ 88.00
7 dagen:€ 100.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Aanhanger huren bij Vcompany

Aanhanger huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vindt bij ons kluisjes om uw feest of evenement veiliger te maken. De kluisjes zijn eenvoudig te gebruiken. Organiseert u binnenkort een groot feest? En bent u op zoek naar kluisjes? Huur dan de kluisjes van Vcompany. Onze kluisjes kunnen op locatie worden bezorgd, maar u kunt het ook zelf ophalen bij een van de vestigingen verspreid over Nederland.

De aanhanger kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en partyartikelen ,zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook aanhangers.

De aanhanger combineren met een opvallende attractie of accessoires? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen multiplay tijger, aluhal, vertical bikes, dansblok verlicht, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De aanhanger kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 3.68 x 1.32 x 0.92
  • Gemakkelijk dingen mee te vervoeren
  • Goedkoop
  • Online betalen
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een aanhanger huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De aanhanger is niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties huren. Springkussens? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp spelen of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt.