088 - 3985000
v.a.
23

Aanhanger huren op uw feest of evenement

Een aanhanger huurt u bij Vcompany Partyverhuur. Vcompany wil ervoor zorgen dat attracties betaalbaar blijven voor iedereen. Daarom is het bij Vcompany mogelijk om een aanhanger te huren, waardoor er geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. Als u een aanhanger huurt bij Vcompany, dan krijgt u daar een set rijplanken bij. Hierdoor is het eenvoudig zelf voor het vervoer van de springkussens te zorgen. Huurprijs aanhanger: 25 euro (deze prijs geldt alleen in combinatie met een attractie).

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€22,50
Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 38.00
3 dagen:€ 50.00
4 dagen:€ 63.00
5 dagen:€ 75.00
6 dagen:€ 88.00
7 dagen:€ 100.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Aanhanger huren bij Vcompany

Aanhanger huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Attractieverhuur!

De aanhanger combineren met een opvallende attractie of accessoire? Huur dan bijvoorbeeld Springkussen Multiplay Tijger, de Vertical Bikes, het Dansblok Verlicht, de Stormbaan 45 meter en/of de Rodeostier.

De aanhanger kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 3.68 x 1.32 x 0.92
  • Gemakkelijk producten mee te vervoeren
  • Goedkoop
  • Online betalen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een aanhanger huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De aanhanger is niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskampspellen of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren, en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt.