Attracties huren

Ben je op zoek naar een manier om je volgende evenement onvergetelijk te maken? Zoek niet verder en kijk bij Vcompany Verhuur! We hebben de ultieme oplossing. Met onze selectie aan attractieverhuur is het eenvoudig om je evenement geslaagd te maken. Van een mobiele ballenbak tot een rodeostier. Wij hebben attracties voor jong en oud.


Gelegenheden

Een attractie van Vcompany kan op veel gelegenheden gebruikt worden. Zo hebben we veel ervaring met het verhuren van attracties op festivals, feesten en grote evenementen. De drukste dag voor de attractieverhuur is op Koningsdag. Hier zijn vrijwel alle attracties verhuurd en hebben veel kinderen en ouderen er plezier van. Wees er dus op tijd bij als je een attractie wilt huren voor jouw evenement.

 

Mobiele Ballenbak Speelaanhanger

U haalt een unieke attractie in huis met deze Mobiele Ballenbak speelaanhanger. Klimmen, klauteren, glijden, zwemmen tussen de ballen en ravotten kan allemaal in deze mobiele ballenbak. Uw eigen overdekte speelhal bij u voor de deur! Door de valmatten in de ballenbak speelaanhanger is de veiligheid van uw kind gewaarborgd.

Surf Simulator

Met de surf simulator haalt u de zomer in huis. Het is de bedoeling dat u zo lang mogelijk op de surfplank blijft staan. Wie houdt dit het langste vol en is de winnaar?