Attracties huren

Verschillende attracties huren bij Vcompany 

Veiligheid staat voorop bij Vcompany Verhuur en daarom beschikken alle attracties over de vereiste certificaten en zijn al onze attracties gekeurd. Kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd en het is ook mogelijk om onze attracties te huren met begeleiding van een van onze ervaren medewerkers. Bekijk ons uitgebreide assortiment met top attracties onderstaand:


Een Attractie huren bij Vcompany

Een grote en opvallende attractie huren als echte publiekstrekker voor uw evenement? De attracties van Vcompany trekken direct de aandacht van het publiek zodra de attractie staat! Trotseer de klimtoren, maak een ritje op de rodeostier of ga de uitdaging aan met een collega op de stormbaan.

Mobiele Ballenbak Speelaanhanger

U haalt een unieke attractie in huis met deze Mobiele Ballenbak speelaanhanger. Klimmen, klauteren, glijden, zwemmen tussen de ballen en ravotten kan allemaal in deze mobiele ballenbak. Uw eigen overdekte speelhal bij u voor de deur! Door de valmatten in de ballenbak speelaanhanger is de veiligheid van uw kind gewaarborgd.

Surf Simulator

Met de surf simulator haalt u de zomer in huis. Het is de bedoeling dat u zo lang mogelijk op de surfplank blijft staan. Wie houdt dit het langste vol en is de winnaar?