Attracties huren

Ben je op zoek naar een manier om je volgende evenement onvergetelijk te maken? Zoek niet verder en kijk bij Vcompany Verhuur! We hebben de ultieme oplossing. Met onze selectie aan attractieverhuur is het eenvoudig om je evenement geslaagd te maken. Van een mobiele ballenbak tot een rodeostier. Wij hebben attracties voor jong en oud.

Gelegenheden

Een attractie van Vcompany kan op veel gelegenheden gebruikt worden. Zo hebben we veel ervaring met het verhuren van attracties op festivals, feesten en grote evenementen. De drukste dag voor de attractieverhuur is op Koningsdag. Hier zijn vrijwel alle attracties verhuurd en hebben veel kinderen en ouderen er plezier van. Wees er dus op tijd bij als je een attractie wilt huren voor jouw evenement.

 

Het combineren van attracties

Wil je meerdere attracties tegelijk huren? Ook dan zit je goed bij Vcompany. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Het is zelfs mogelijk om in hetzelfde thema te blijven. Zo kan je bijvoorbeeld een perfect dierenfeestje houden met een rodeostier en een boerderij springkussen.

 

Attracties huren bij Vcompany

Onze professionals staan klaar om je te helpen bij het huren van de attractie en het eventueel samenstellen van een combinatie. Je kan ervoor kiezen om het transport zelf te doen. Maar mocht je hulp nodig hebben, dan pakken wij dit ook graag voor je op. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze professionals.

 

Onderhoud

Elke attractie wordt door ons in topconditie gehouden. Dit doen we door de attractie te reinigen na een evenement. Zo zorgen wij ervoor dat de volgende klant er evenveel plezier van kan hebben.

Daarnaast zouden we het erg op prijs stellen als je tijdens je evenement een foto kan maken er een review over ons en over de door jou gehuurde attractie wilt schrijven.