Mobiele Ballenbak

Mobiele Ballenbak Speelaanhanger
>
  • Mobiele Ballenbak Speelaanhanger
  • Mobiele Ballenbak Speelaanhanger foto dichtbij
  • Mobiele Ballenbak Speelaanhanger foto dichtbij
<

425,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Speelaanhanger huren voor uw verjaardagsfeest of evenement

Met deze unieke speelaanhanger haalt u een complete binnenspeeltuin naar uw evenement! De kinderen kunnen al klimmend, klauterend en glijdend de speelruimte ontdekken, die gevuld is met vrolijke ballenbakballen. De speelaanhanger is qua speelelement vergelijkbaar met een indoor klim- en speelhal in het klein. Hierbij kunnen kinderen naar diverse levels klimmen en klauteren. De aanhanger is uitgerust met zachte schuimrubbermatten, zodat ieder kind naar hartenlust kan klimmen, klauteren en glijden.

Mobiele speelaanhanger huren bij Vcompany

De mobiele speelaanhanger is een ideaal speelelement voor kinderen met diverse klim- en glij objecten. De mobiele speelaanhanger is overdekt en voorzien van een luifel. Er kan dus bij elk weertype naar hartelust worden gespeeld. 

Het opzetten van de mobiele speelaanhanger is eenvoudig. Plaats de mobiele aanhanger op de gewenste locatie, maak de luifel open en bevestig de glijbaan.

Na het ravotten, klimmen en klauteren zijn de kinderen natuurlijk hongerig geworden. Vcompany heeft voor de hongerige onder ons een suikerspin machine en popcorn machine te huur. De popcorn machine en suikerspinmachine wordt geleverd inclusief 100 porties. Dit betekend voor de suikerspinmachine, honderd houten stokjes en voor 100 personen aan roze suikerspinsuiker. Bij de popcorn machine worden 100 zakjes, olie en voor 100 personen aan mais meegeleverd. 

Wilt u toch ook de mogelijkheid hebben voor de kinderen om te kunnen springen dan hebben we een ruim assortiment aan springkussens in diverse thema's voor u. Wat dacht u van een springkussen voetbal voor het voetbalfeestje van uw kind. Of het springkussen Cowboy voor op het cowboy feest. 

 

Producteigenschappen

Lengte
750 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
750 cm
Transport Breedte
200 cm
Transport Hoogte
350 cm
Stroom nodig
Nee
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Handslinger
2x
- Steunpoot
1x
- Speelaanhanger