088 - 3985000
v.a.
425

Speelaanhanger huren voor uw verjaardagsfeest of evenement

Met deze unieke speelaanhanger haalt u een complete binnenspeeltuin naar uw evenement! De kinderen kunnen al klimmend, klauterend en glijdend de speelruimte ontdekken, die gevuld is met vrolijke ballenbakballen. De speelaanhanger is qua speelelement vergelijkbaar met een indoor klim- en speelhal. Hierbij kunnen kinderen naar diverse levels klimmen en klauteren. De aanhanger is uitgerust met zachte schuimrubbermatten, zodat ieder kind naar hartenlust kan klimmen en glijden.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €425,00
2 dagen:€ 637.50
3 dagen:€ 743.75
4 dagen:€ 850.00
5 dagen:€ 956.25
6 dagen:€ 1062.50
7 dagen:€ 1168.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* Kan niet afgehaald worden

Mobiele speelaanhanger huren bij Vcompany

De mobiele speelaanhanger is een ideaal speelelement voor kinderen met diverse klim- en glijobjecten. De mobiele speelaanhanger is overdekt en voorzien van een luifel.

Huur de mobiele speelaanhanger in combinatie met onze andere kinderattracties. Zo kunt u de mobiele speelaanhanger combineren met bijvoorbeeld de megaglijbaan, draaimolen, kinderrodeo en/of junior sumoworstelset.

De mobiele speelaanhanger kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Het opzetten van de mobiele speelaanhanger is eenvoudig. Plaats de mobiele aanhanger op de gewenste locatie, maak de luifel open en bevestig de glijbaan.

Kenmerken:

L x Bx H 7.5 x 4 x 3.5
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Uniek speeltoestel
  • Diverse objecten en obstakels
  • Klimmen en glijden
  • Een ware eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een mobiele speelaanhanger huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Feestje? Heeft u al gedacht aan een partytent, bierbankset, statafel en feestverlichting? Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze mobiele speelaanhanger goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De mobiele speelaanhanger kan gekoppeld worden aan een auto met trekhaak (indien u in het bezit bent van een BE-rijbewijs). De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.