Mobiele Ballenbak

1 dag  โ‚ฌ 425,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Speelaanhanger huren voor uw verjaardagsfeest of evenement

Met deze unieke speelaanhanger haalt u een complete binnenspeeltuin naar uw evenement! De kinderen kunnen al klimmend, klauterend en glijdend de speelruimte ontdekken, die gevuld is met vrolijke ballenbakballen. De speelaanhanger is qua speelelement vergelijkbaar met een indoor klim- en speelhal in het klein. Hierbij kunnen kinderen naar diverse levels klimmen en klauteren. De aanhanger is uitgerust met zachte schuimrubbermatten, zodat ieder kind naar hartenlust kan klimmen, klauteren en glijden. Dit is een ideale attracties voor uw kinderfeestje, braderie of buurtfeest. U hoeft enkel de aanhanger te verankeren en uw kind kan direct naar hartelust spelen. 

Mobiele speelaanhanger huren bij Vcompany

De mobiele speelaanhanger is een ideaal speelelement voor kinderen met diverse klim- en glij objecten. De mobiele speelaanhanger is overdekt en voorzien van een luifel. Er kan dus bij elk weertype naar hartelust worden gespeeld. Met zijn vrolijke kleuren en leuke gekleurde plaatjes is deze mobiele speelaanhanger zeker een blikvanger voor uw feest of evenement. 

Het opzetten van de mobiele speelaanhanger is eenvoudig. Plaats de mobiele aanhanger op de gewenste locatie, maak de luifel open en bevestig de glijbaan. Een kind kan de was doen, zo gemakkelijk is het op te zetten. 

Wilt u toch ook de mogelijkheid hebben voor de kinderen om te kunnen springen dan hebben we een ruim assortiment aan springkussens in diverse thema's voor u. Wat dacht u van een springkussen voetbal voor het voetbalfeestje van uw kind. Of het springkussen Cowboy voor op het cowboy feest. 

Wij leveren al onze kussen volgens de vastgestelde eisen en zijn in het bezit van geldige certificaten. Wanneer uw attractie bij ons terugkomt word deze grondig geinspecteerd op mankementen en maken we deze schoon.    

 

Producteigenschappen

Lengte
750 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
750 cm
Transport Breedte
200 cm
Transport Hoogte
350 cm
Stroom nodig
Nee
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Speelaanhanger
1x
volledige op en afbouw Speelaanhanger