Vlonders

Tegenwoordig zijn de vlonders op festivals, beurzen, bruiloften en feesten niet meer weg te denken. Deze veelzijdige vlondervloeren bieden een solide ondergrond die geschikt is voor verschillende locaties zowel binnen als buiten. Door onze ervaring bij grote en kleine evenementen heb je gegarandeerd een kwaliteit vloer liggen.

 

Voordelen

De grote voordelen van de vlonders is dat je een stabiele ondergrond kan creëren. Hierdoor kunnen bezoekers over een grote vlakte comfortabel lopen. Een ander groot voordeel is dat je een grasvlakte kan beschermen, ideaal voor de grote en kleine buitenevenementen. Je kan dus altijd de grootte van je vloer bepalen en daardoor je behoeften aanpassen voor je evenement.

 

Leggen en rapen    

Bij Vlondervloeren.nl kan je ervoor kiezen om de vlonders te laten leggen en ook weer op te rapen, hierbij zit het transport inbegrepen. Het mooie hiervan is dat je er helemaal geen omkijken meer naar hebt. Je kan bij ons verschillende vlonders huren, zo zijn er namelijk nieuwe en gebruikte vlondervloeren beschikbaar. De nieuwe vlonders zijn vers van de pers en de gebruikte hebben al eerder op evenementen gelegen. Wil je dan toch liever de vlonders zelf ophalen en leggen. Geen probleem, dit is ook zeker mogelijk.

 

Vlondervloeren.nl

Omdat wij ieder jaar steeds meer zijn gaan groeien hebben we in 2019 besloten om het bedrijf Vlondervloeren.nl op te starten. Hier hebben we meer dan 70.000 m² aan voorraad liggen, en leggen we jaarlijks meer dan 500.000 m² bij festivals, beurzen, bruiloften en feesten.

 

Contact

Heb je vragen, opmerkingen en speciale verzoeken? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan klaar om je te helpen. We streven ernaar om z.s.m. met je in contact te komen en kijken uit naar een mooie samenwerking.

 

 Logo vlondervloeren.nl