088 - 3985000
v.a.
180

Levend tafelvoetbal met opblaasbare bodem huren voor op uw zeskamp of voetbalactiviteit

Levend tafelvoetbal brengt het bekende tafelvoetbal uit de kantine tot leven! Samenwerking en teambuilding staan centraal bij dit spel. Wilt u een partijtje voetbal organiseren waarbij iedereen, zowel jong en oud, mee kan doen? Huur dan levend tafelvoetbalspel. Bij dit spel zit iedere speler met behulp van een tuigje vast. Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid beperkt en komt het echt aan op samenwerking. Bij een wedstrijd voetballen draait het al om teamverband, maar bij dit spel kom je er pas achter hoe men op elkaar is ingespeeld. Dit spel brengt zeker de sfeer erin op een familiedag, teambuilding met collega’s of tijdens een open dag van de voetbalvereniging.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€180,00
Dagprijs €200,00
2 dagen:€ 300.00
3 dagen:€ 350.00
4 dagen:€ 400.00
5 dagen:€ 450.00
6 dagen:€ 500.00
7 dagen:€ 550.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Levend tafelvoetbal huren bij Vcompany

Een echte publiekstrekker huren? Huur dan het spel levend tafelvoetbal voor tijdens een familiedag, personeelsfeest of teambuildingsevenement? Met dit levend tafelvoetbalspel wordt de samenwerking op de proef gesteld. In het opblaasbare veld van maar liefst 12 bij 5 meter moeten vrienden, familie, kennissen of collega’s samenwerken om het tafelvoetbalspel te winnen. Door de geringe bewegingsvrijheid levert dit hilarische beelden op. Ook leuk voor de kijker!

Een sport- en speldag organiseren? Bekijk hier onze andere zeskampspellen of bekijk onze sportdagpakketten. Of bent u specifiek op zoek naar spellen in voetbal thema? Klik hier voor ons voetbalassortiment.

Het levend tafelvoetbalspel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Vraag nu een offerte op maat aan. Het levend tafelvoetbalspel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Bevestig de blower aan het levend tafelvoetbalspel en het kussen blaast zich eenvoudig en snel op. Hierna kan uw toernooi of voetbalwedstrijd van start gaan. U kunt dit spel spelen met 12 deelnemers. Levend tafelvoetbal wordt gespeeld met 2 teams van elk 6 deelnemers. Iedere deelnemer heeft een vaste positie op het veld, mede doordat degene vastzit met een tuigje. Kortom: een goede samenwerking is van belang om het duel te winnen.

Kenmerken:

L x Bx H 12 x 4.8 x 2.9
Transport L x B x H 1.2 x 1.3 x 0.6
Stroom: Nodig
Gewicht: 355KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1100
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Voetbal attractie
  • Favoriete spel uit de kantine komt tot leven
  • Echte publiekstrekker
  • 12 personen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u ook het levend tafelvoetbal met opblaasbare bodem huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Levend tafelvoetbal is ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan een sport- en spelattributen? Klik hier om onze zeskamppakketten of kinderspellen te huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid-Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Levend tafelvoetbal is te vervoeren in een bestelbus of op een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons huurt u al een aanhanger voor 25 euro per dag.

Levend tafelvoetbal met opblaasbare bodem goedkoop huren? Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.