Voetbalspellen huren bij Vcompany

Met een groot assortiment aan voetbalspellen bieden we de leukste attracties aan. Deze voetbal spellen kan je huren bij kleine en grote evenementen. Zo kunnen de grootste voetballiefhebbers zich inleven in hun grootste idool. Wat deze attracties zo makkelijk maken is dat deze voor alle leeftijden te gebruiken zijn en iedereen er plezier van zal hebben.

 

Voetbal springkussen

In het assortiment hebben we verschillende voetbal springkussens, deze zijn perfect voor een voetbal kinderfeestje of een bruisende dag op een voetbalclub. Hierdoor kunnen de kinderen hun favoriete sport combineren met het springen.

 

Spellen

Verder in het assortiment hebben we ook heel veel spellen. We hebben verschillende voetbalboardings waarbij de bal niet uit het veld kan gaan. Levend tafelvoetbal waarbij je je aan een stang moet vasthouden net als het echte spel. Ook hebben we voetbalrokjes wat het lastiger maakt om te voetballen, je ziet namelijk niet waar de bal onder je voeten is. Naast deze spellen hebben we ook voetbalflipper opblaasbaar, hierbij moet je zo gericht mogelijk schieten om zo veel mogelijk punten bij elkaar te schieten.

 

Rodeo voetbal

Een echte topper die vaak verhuurd wordt is de rodeo voetbal. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk op de rodeo blijft zitten. Wat deze attractie zo leuk maakt is dat zowel de jongere kinderen als de volwassenen hun poging kunnen wagen om een goede tijd neer te zetten!

De rodeo voetbal wordt door ons op- en afgebouwd, maar er is begeleiding aan te vragen via de site. Hier komt een vakkundige werknemer die de rodeo zal bedienen.

 

Flexibel huren

Door onze 15 jaar lange ervaring in de attractie wereld hebben we geleerd dat geen evenement hetzelfde is. Hierdoor zijn wij erg flexibel in het huren van een attractie en bewegen we met de klant mee. Omdat we met de klant meeleven kunnen we van elk type feest advies op maat geven zodat jouw feest een onvergetelijke wordt!