Stormbaan Voetbal

1 dag  300,00
Incl. BTW

 

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

Omschrijving

De Stormbaan voetbal huren 

Of u deze stormbaan Voetbal nu inzet op uw voetbal toernooi tijdens een EK of WK of tijdens uw teambuildingsuitje? Deze stormbaan staat voor 17,5 meter pret! Voetbal is natuurlijk één van de meeste gespeelde en populaire sporten te wereld. 2 ploegen van 11 spelers proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Wat dacht u ervan om in 2 tallen tegen elkaar te strijden of de stormbaan? Wie is er het snelste aan de andere kant van de baan? 

Maar natuurlijk is het ook leuk om deze stormbaan in te huren voor het voetbalfeestje van uw zoon of dochter. Huur deze stormbaan Voetbal dan samen met de rodeovoetbal, levend tafelvoetbal of de voetbal boarding en het feest is helemaal compleet. 

Stormbaan voetbal 

We hebben naast een ruim assortiment stormbanen ook nog voldoende andere attracties beschikbaar. Naast opblaasbare attracties hebben we ook nog een spelverhuur. Denk eens aan de unieke Wervelwind. Vcompany is één van de weinige aanbieders hiervan in Nederland. Je kunt hier de standaard balletjes in vangen. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om nepgeld o.i.d. te laten drukken met een bedrijfslogo. En wat dacht u voor onze gloed nieuwe spellen, blikgooien, gatenkaas, hoedje wip, Wiggle Wiggle en de bibberspiraal sterren.  

Al deze attracties kunnen op maat voor u worden verzrgd. U kunt ervoor kiezen om deze door ons deskundig personeel te laten verzorgen. Mocht u zelf vrijwilligers hiervoor hebben dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen. Dit geldt ook voor het opzetten en afbreken van de attracties. Zijn er voldoende mensen aanwezig de dag van uw feest dan kunt u dit eenvoudig zelf regelen. 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. U kunt dan ook eenvoudig het kussen zelf opzetten. 

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Lengte
1750 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
526 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Producten in pakket

1x
- Stormbaan voetbal deel 1
1x
- Stormbaan voetbal deel 2
3x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren