Rodeo Voetbal

1 dag  325,00
Incl. BTW

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt.

U kunt de rodeovoetbal niet zelf afhalen. Wij verhuren deze enkel op basis van transport

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Rodeo voetbal huren

Denkt u hetzelfde balgevoel te hebben als Messi? Laat dit dan zien op onze rodeovoetbal en blijf al bokkend en draaiend het langst zitten. Trek uw favoriete voetbal outfit aan en hou met slechts één hand het touw vast. Zet u schrap en ga vooral mee met de beweging. Bent u degene die deze rodeovoetbal aankan? Wie blijft het langst zitten op de rodeo voetbal en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeo voetbal af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen wordt een val kussen meegeleverd.

Rodeo voetbal huren bij Vcompany

Deze rodeovoetbal is op ieder feest inzetbaar en een attractie die zeker zowel bij jong en oud aanslaat. Het snelheidsniveau van de rodeo voetbal kan aangepast worden naar iedere deelnemer. En door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad ook aangepast worden. Het maakt dus niet uit wat de doelgroep van uw evenement of feest is, het is per persoon te veranderen. Toch ook keuze voor de jongere kinderen? Kijk ook eens naar onze rodeo attracties voor kinderen. Toch in het thema van voetbal blijven? Ook daar hebben wij nog keuze. Van groot tot klein, voor ieder wat wils. 

De rodeo voetbal is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies. Toch hulp of volledige op- en afbouw? Geen probleem! Wij helpen u graag. Vul al uw wensen in op onze website. U kan ook kiezen voor begeleiding bij de attractie (dit is op aanvraag). Zo bent u volledig ontzorgd van de attracties en kunt u lekker zelf van uw evenement of feest genieten. 

Waarom kiezen voor Vcompany?

Vcompany heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verhuur. Doordat onze hoofdvestiging in het midden van het land is gevestigd en daardoor dus een centrale ligging heeft, zijn wij zeer flexibel in onze levering. Daarnaast kunt u ook nog afhalen bij onze verstiging in Werkhoven.

Naast de rodeo voetbal, kunt u ook denken aan het huren van een stormbaan of het organiseren van een zeskamp. Wij als Vcompany denken graag met je mee om uw evenement zo succesvol mogelijk te maken. 

 

Let op!

Wanneer u de rodeovoetbal bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de rodeovoetbal is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeovoetbal wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1100watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden.Wij plaatsen de rodeostier liever niet in een gymzaal, dit om eventuele beschadigingen aan gymvloeren te voorkomen. Wilt u dit toch? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de vloer. De rodeostier kan niet tegen water/regen. Wanneer er regen op komst is, wees dan voorbereid dat deze overdekt dient te worden.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is een Voetbal Simulator?

Een Voetbal Simulator is een interactieve attractie waarbij deelnemers plaatsnemen op een bewegende bal die heen en weer gaat. Hierbij is het de bedoeling dat de deelnemers zo lang op de bal blijven zitten.

Is de Rodeo Voetbal geschikt voor evenementen en feesten?

Ja, de Rodeo Voetbal is een populaire attractie voor evenementen, feesten en bedrijfsbijeenkomsten. Het biedt een unieke en vermakelijke ervaring voor deelnemers en toeschouwers.

Zijn er verschillende niveaus van intensiteit op de Rodeo Voetbal?

Ja, de meeste Rodeo Voetbal bieden verschillende niveaus van intensiteit, van rustige draaibewegingen tot snelle en uitdagende wendingen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
300 Kg
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
3
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Rodeobok
1x
- Besturingkast tbv rodeobok
1x
- Kussen Rodeo Voetbal
2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren