088 - 3985000
v.a.
293

Rodeovoetbal huren op uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Denkt u hetzelfde balgevoel te hebben als Messi? Laat dit dan zien op onze rodeovoetbal en blijft al bokkend en draaiend het langst zitten. Trek uw favoriete voetbal outfit aan en hou met slechts één hand het touw vast. Zet u schrap en ga vooral mee met de beweging. Bent u degene die deze rodeovoetbal aankan? Wie blijft het langst zitten op de rodeo voetbal en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeo voetbal af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen wordt een val kussen meegeleverd.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€292,50
Dagprijs €325,00
2 dagen:€ 487.50
3 dagen:€ 568.75
4 dagen:€ 650.00
5 dagen:€ 731.25
6 dagen:€ 812.50
7 dagen:€ 893.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Rodeo voetbal huren bij Vcompany

Deze rodeovoetbal is op ieder feest inzetbaar en een attractie die zeker zowel bij jong en oud aanslaat. Ook kinderen vanaf vier jaar kunnen plaatsnemen op deze rodeo voetbal. Het snelheidsniveau van de rodeo voetbal kan aangepast worden naar iedere deelnemer. En door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad ook aangepast worden.

Bij het huren van deze rodeovoetbal zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u deze rodeo voetbal ook huren inclusief begeleider, geluidsset en eventueel een presentator. Geheel in voetbalthema? Bekijk hier ons voetbal assortiment.

Wel een rodeo attractie huren, maar niet de rodeovoetbal? Wat dacht u van een paard, kameel, eland of 18+ variant? Huur dan de surf– of snowboard simulator of de bedvariant.

De rodeo voetbal kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.De rodeo voetbal is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

De rodeo voetbal wordt geleverd met een valkussen, blower en bedieningspaneel.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 5 x 3
Transport L x B x H 1.5 x 1.5 x 1.5
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Voetbal thema
  • Geschikt voor jong en oud
  • Moeilijkheidsgraad zelf bepalen
  • Eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren.

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de rodeo voetbal huren, tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De rodeo voetbal goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.