Kinder Rodeo Paard

1 dag  125,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Kinderrodeopaard huren 

Wilt u onze kinderrodeopaard huren? Bij Vcompany huurt u eenvoudig een kinderrodeopaard! Onze kinderrodeopaard is een leuke en opvallende attractie. Het leuke aan deze attractie is dat de kinderen moeten samenwerken willen ze de rodeorijder van het paard af krijgen! De opblaasbare rodeopaard werkt middels vier touwen waar de kinderen aan kunnen trekken. Degene die het langste op het paard blijft zitten wint de wedstrijd.  

Bent u geen fan van paarden dan hebben we deze leuke kinder rodeo ook in een rodeo stier. Wilt u uw feest, evenement, beurs of markt binnen één thema houden? Dan kunt u bij ons meedere leuke attracties huren. Wat dacht u van het springkussen cowboy? Deze hebben we in de volgende soorten; springkussen cowboy groot en cowboy klein.  Mocht u naast de rodeo een attractie willen huren maar geen fan zijn van een springkussen dan bieden we tevens ook spelverhuur aan. Denk hierbij aan, reuze 4 op een rij of levengrote legoblokken. 

Let bij uw keuze van één van deze springkussens op het soort feest wat u geeft? Hoeveel kinderen zullen er komen en hoe groot is de ruimte die ik heb voor het plaatsen van het kussen. Hou hierbij altijd rekening met zeker 1 meter vrije ruimte om de attractie. Dit voor de veiligheid van het gebruik. 

Kinderrodeopaard huren bij Vcompany

Dit wilde en ongetemde kinderrodeopaard is speciaal voor kinderen. Doordat iedereen betrokken wordt bij deze attractie wordt het voor iedereen een uitdaging. 

We leveren onze attractie met de volgende keuzes. U kunt uw attractie van uw keuze zelf opzetten, u kunt dit door ons te laten verzorgen met hulp van uw kant, of u kunt dit volledig door ons laten verzorgen door onze professionele medewerkers. U heeft dan verder geen omkijken naar het opzetten en afbreken van uw attractie.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
200 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Kinder rodeo paard
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren