Springkussen Cowboy groot

1 dag  110,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen cowboy groot huren

Wil je een geweldig avontuur beleven? Met een stoer cowboy springkussen organiseer je een geweldig feest. Het heeft alles wat je zoon of dochter nodig heeft. Ga op avontuur en zoek de cowboys en indianen. Spring op een groot springkussen en maak een reis naar het wilde westen. Het kussen is voorzien van een dak, dus ook bij minder mooi weer kan er nog steeds gesprongen worden. Hierdoor kunnen er op een groot springkussen tot wel 8 cowboys tegelijk springen.

 

Cowboy feestideeën

Laat alle fantasieën in de vrije loop en maak het ultieme cowboy feest. Naast het cowboy springkussen hebben we nog veel meer attracties die het thema compleet maken. Denk eens na over een uitdagende stormbaan western, een springkussen western klein of zoals de echte cowboys een rodeo paard. Zo is er voor elke ruimte een juist formaat te vinden.

 

Onderhoud van de springkussens

Wij vinden de kwaliteit van onze producten erg belangrijk en zullen er dus altijd voor zorgen dat deze goed onderhouden worden. Nadat een verhuurd product bij ons terugkomt worden deze gecontroleerd en gereinigd. Daarna laten we het drogen en bergen het netjes en droog op in een van onze stellingen. Alle attracties die wij verhuren zijn voorzien van een geldig certificaat. Hierdoor bieden we altijd een goed onderhouden attractie aan!

 

Meer dan een springkussen

Vcompany beschikt over meer dan 300 attracties, stormbanen, rodeo's en spellen. Zo is er altijd wel iets te vinden in ons assortiment en zorgen we voor een onvergetelijk feest.

Heb je een vraag over het cowboy springkussen? Kijk dan eens op onze veel gestelde vragen pagina en misschien beantwoorden we je vraag al. Zijn er nog steeds vragen, dan kan je altijd met ons in contact komen via de mail (info@vcompany.nl) of bel met het telefoonnummer (088 398 5000). Hier kan je in contact komen met een van onze professionals en krijg je altijd een passend advies op maat.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Zijn er regels voor het springen op het Springkussen Cowboy Groot?

Ja, er zijn enkele regels die gevolgd moeten worden tijdens het springen op het Springkussen Cowboy Groot om de veiligheid te waarborgen. Bij de levering worden ook instructies meegegeven en staan belangrijke regels die nageleefd moeten worden.

Wat moet ik doen als er een probleem optreedt tijdens het springen op het Springkussen Cowboy Groot?

Als er een probleem optreedt, zoals een beschadiging van het kussen of een defect, raden we aan om onmiddellijk te stoppen met het gebruik ervan. Neem contact op met ons en dan kijken we naar een passende oplossing.

Kan ik het Springkussen Cowboy Groot gebruiken in slecht weer, zoals regen of wind?

Het wordt sterk afgeraden om het Springkussen Cowboy Groot te gebruiken in slechte weersomstandigheden, zoals regen, wind of storm. Dit kan de stabiliteit van het springkussen in gevaar brengen en de veiligheid van de kinderen in gevaar brengen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
110 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Cowboy groot
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt