088 - 3985000
v.a.
90

Het grote springkussen Cowboy huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Een stoer springkussen voor alle jongens en meisjes die fan zijn van cowboys. Dit springkussen is een waar succes op een feestje voor uw zoon of dochter.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€90,00
Dagprijs €100,00
2 dagen:€ 150.00
3 dagen:€ 200.00
4 dagen:€ 250.00
5 dagen:€ 300.00
6 dagen:€ 350.00
7 dagen:€ 400.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het Grote Cowboy springkussen huren bij Vcompany

 

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 verschillende opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het Cowboy springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor 8 tot 10 kinderen.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 6 x 5
Transport L x B x H 1.2 x 0.9 x 0.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 100KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2

Stoer

Groot

Goedkoop

Overdekt

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany huurt u een springkussen met prima prijs-kwaliteitverhouding. Alle prijzen zijn weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden indien u meerdere artikelen huurt. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht er een product of attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen Cowboy is voorzien van een dak en is bij regen ook prima te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attractieverhuurder is Vcompany ook tenten- en partyverhuurder. Kortom: bij Vcompany bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Dit springkussen cowboy goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het springkussen Cowboy is te vervoeren in vrijwel iedere personenauto. De afmetingen voor het vervoer van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak, maar niet genoeg laadruimte? Bij ons huurt u al een aanhanger voor 25 euro per dag.