088 - 3985000
v.a.
225

De Stormbaan Western huren op uw zeskamp of teambuilding evenement

Waan u als een cowboy in het wilde westen en leg het parcours af. Ontwijk eerst de hindernissen, klim omhoog en glij naar beneden. Deze stormbaan van 17 meter lang zorgt voor uitdaging op het parcours. Wie legt hem het snelst af?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€225,00
Dagprijs €250,00
2 dagen:€ 375.00
3 dagen:€ 500.00
4 dagen:€ 625.00
5 dagen:€ 750.00
6 dagen:€ 875.00
7 dagen:€ 1000.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Stormbaan Western huren bij Vcompany

Doordat de stormbanen onderling eenvoudig te koppelen zijn, kunt u eindeloos variëren. Deze stormbaan is wel minder geschikt voor de allerkleinsten onder ons, gezien de klim- en glijhelling vrij hoog is. Wat dacht u van het Kinderpaleis Overdekt XL of Guus de Worm voor de allerkleinste?

Naast deze stormbaan in westernthema blijven? Bekijk dan het westernassortiment.

De stormbaan western kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Vraag hier een offerte op maat aan. De Stormbaan Western is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, biedt het klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 17.5 x 3.5 x 4
Transport L x B x H 1.1 x 1.4 x 1.1
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
  • 17 meter lang
  • Eyecatcher
  • Obstakelparcours
  • Eenvoudig huren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een stormbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany attractieverhuur aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De stormbaan western is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid de stormbaan een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of onze kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Deze stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De stormbaan western is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.