Stormbaan Western

1 dag  300,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Stormbaan western huren

Op zoek naar een nieuw avontuur? De stormbaan western heeft alles wat je ervan verwacht. Met een lengte van 17 meter is het een uitdagende hindernisbaan. Hierop kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken. Je moet proberen zo snel mogelijk over de baan te rennen, klauteren en klimmen en een zo’n goed mogelijke tijd neerzetten. Het is een echt cowboy avontuur in het wilde westen, recht voor je neus.

Mocht u er over nadenken om uw feestje, teambuildingsdag, markt, of braderie uit te willen bereiden in het thema Western dan hebben we vele andere leuke opties voor u om te huren. Wat dacht u van ons  springkussen western, rodeo stier of ons kleine springkussen western met dak 

Stormbaan Western huren bij Vcompany

Doordat de stormbanen onderling eenvoudig te koppelen zijn, kunt u eindeloos variëren. Deze stormbaan is wel minder geschikt voor de allerkleinsten onder ons, gezien de klim- en glijhelling vrij hoog is. Maar ook hier hebben we andere stormbanen voor beschikbaar. 

De Stormbaan Western is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Waardoor u de stormbaan eenvoudig zelf op zou kunnen bouwen. Lukt dit niet of heeft u hier simpelweg niet de tijd voor tijdens uw feestje? Dan kunnen wij dit op aanvraag voor u verzorgen. 

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, biedt het klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours. 

Wij van Vcompany leveren uw stormbaan door het hele land. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of de stormbaan wel in uw auto zal passen. Samen met ons team van specialisten spreekt u de manier van levering af. U wordt dan ook altijd door ons gebeld voor he tmakne van een lever,- en retour afspraak. 

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is de Stormbaan Western?

De Stormbaan Western is een uitdagende opblaasbare attractie met een wild west-thema. Het is een speeltoestel dat bestaat uit verschillende obstakels, glijbanen en klimmogelijkheden, waardoor kinderen en volwassenen zich kunnen vermaken en hun vaardigheden kunnen testen.

Kan ik de Stormbaan Western huren voor evenementen?

Ja, dat kan zeker! We bieden de Stormbaan Western aan als een populaire attractie voor evenementen zoals buurtfeesten, sportdagen, bedrijfsuitjes, en andere festiviteiten. Het huren van de Stormbaan Western kan een geweldige toevoeging zijn aan je evenement en veel plezier bieden aan alle deelnemers.

Is de Stormbaan Western geschikt voor grotere groepen?

Absoluut! De Stormbaan Western is ideaal voor grotere groepen, omdat meerdere deelnemers tegelijkertijd kunnen spelen. Het zorgt voor een leuke en gezellige sfeer waarin iedereen samen kan genieten van het avontuurlijke parcours.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1750 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Western deel 2
1x
- Western deel 1
1x
- Zakje met toebehoren
2x
- Blower 1100 Watt