Waar je op let bij het huren van een springkussen

donderdag 3 februari 2022 door Kim Ax | Categorie: Belangrijke informatie!

Keuze uit meer dan 300 attracties

Als u op zoek bent naar een attractie om uw feestje tot een groot succes te maken, bent u bij ons aan het goede adres. Als u een kijkje neemt, ziet u al onze attracties, bij elkaar wel meer dan 300. Door dit uitgebreide assortiment is er voor ieder wel wat wils. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u daardoor door de bomen het bos niet meer ziet. Hier dus enkele punten waar u op moet letten voor de huur van een attractie die u mogelijk helpen in het kiezen van een attractie. 

 

De afmeting van het springkussen

Allereerst is het belangrijk te controleren over hoeveel ruimte u beschikt. Wij hebben in ons assortiment verschillende attracties in verschillende maten. Voordat u een attractie kiest, is het belangrijk welke attracties passen. Wij hebben bijvoorbeeld kleine springkussens, multiplays en grote stormbanen. Bij al onze producten vindt u in de omschrijving de afmetingen. Controleer deze goed. 

 

Het aantal kinderen

Ten tweede is het belangrijk om te weten hoeveel personen er gebruik willen maken van de attractie. Als er bijvoorbeeld 4 kinderen gebruik willen maken van een springkussen, is een klein springkussen een prima formaat. Zijn er echter 10 kinderen die gebruik willen maken van een springkussen, dan kunt u beter voor een multiplay springkussen of een van een groot formaat kiezen. 

 

Het thema van het springkussen

Naast het feit dat het belangrijk is om na te gaan hoeveel kinderen gebruik willen maken van het springkussen, is het ook belangrijk om te kijken wat voor doelgroep er gebruik zal maken van het springkussen. Geeft u bijvoorbeeld een verjaardagsfeest voor een jongen, dan kunt u eens kijken naar onze springkussens met bijvoorbeeld een voetbal of jungle thema. Organiseert u daarentegen een prinsessenfeest, kijk dan eens naar onze springkussens met prinsessenthema’s


De stroomkracht

Als u dan een geschikt springkussen voor uw beschikbare ruimte en doelgroep heeft uitgekozen. Dan is er nog een laatste stap te zetten. Namelijk om te controleren hoeveel stroomkracht het springkussen of de attractie nodig heeft. De vuistregel voor de stroomkracht is: 2 blowers op een stroomgroep. Mocht u het feest buiten bereik van elektriciteit willen laten plaatsvinden, bijvoorbeeld op een groot grasveld, dan kunt u een aggregaat huren. Het huren van deze aggregaat kunt u extern doen, bij bijvoorbeeld Boels Verhuur. Als u de totale wattage optelt van alle blowers, die zijn te vinden op onze website, dan kunt u dit aan Boels doorgeven. Zij vinden dan voor u een passende aggregaat. 

 

Als u alles heeft gecontroleerd, dan is er nog een stap te zetten. Het reserveren van een springkussen op onze website. Dit kan door de gekozen attractie toe te voegen aan uw winkelmandje. Tevens kunt u dan direct al uw wensen aangeven en zien of de attractie van uw keuze nog beschikbaar is. Bovendien ziet u alle kosten op een rijtje. 

U kunt er nu met een gerust hart vanuit gaan dat u een spetterend feest zult hebben!

 

 


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen