Springkussen Jungle middel

1 dag  90,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen jungle middel huren

Het is altijd feest in de jungle! Verras je kinderen met een jungle springkussen. Met de grote apenkoppen op de voorkant van het kussen is het een echte eyecatcher en gegarandeerd een knaller op het feest. Het brengt de jungle helemaal van Madagascar naar Nederland. Op dit springkussen passen zes echte Tarzans en Janes.

 

De jungle huren

Het jungle springkussen is eenvoudig in gebruik, je bevestigt de blower aan het kussen en de apen blazen zich binnen enkele minuten vanzelf op. De afmetingen zijn 3,8M x 4,6 x 3,8M. Hierdoor is het een eenvoudig kussen dat past in de gemiddelde achtertuin. Wil je ervoor zorgen dat de kinderen veilig kunnen springen? Dan kan je ervoor kiezen om een valmatten pakket erbij te huren, bij de jungle is het pakket M voldoende! 

 

Jungle avonturen vergroten

Heb je al nagedacht om de jungle te vergroten door er een attractie bij te voegen? Bij Vcompany Verhuur bieden we een groot assortiment aan springkussens, stormbanen en rodeostieren. Op een hete zomerdag past bijvoorbeeld de buikschuifbaan jungle van maar liefst 17 meter! Wat we nog meer in het assortiment hebben en perfect past bij het springkussen is de stormbaan jungle. Hier kunnen de kinderen zo snel als ze kunnen door de jungle rennen en een weg naar het einde vinden.

 

Waarom huren bij Vcompany Verhuur?

Vcompany Verhuur heeft het grootste assortiment aan springkussen van Nederland, hierdoor hebben we voor ieder thema wel iets passends. Doordat we in het midden van het land zitten zijn we erg flexibel en staat een goede service altijd voorop. Naast de goede service bieden we ook veiligheid, dit doen we doordat al onze springkussens gecertificeerd zijn voor veiligheid. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice (088 398 5000). Hier staan onze collega’s klaar om je te helpen en advies te geven waar nodig is. Maak jouw feest compleet en huur het jungle springkussen bij Vcompany Verhuur!

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is het Springkussen Jungle Middel geschikt voor binnen- en buitengebruik?

Absoluut! Het Springkussen Jungle Middel is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het een veelzijdige optie is voor allerlei evenementen en locaties.

Hoeveel kinderen kunnen er tegelijkertijd spelen op het Springkussen Jungle Middel?

Het Springkussen Jungle Middel biedt ruimte aan 6 kinderen, het biedt een gezellige speelomgeving waar kinderen samen kunnen genieten van het springen.

Hoe kan ik het Springkussen Jungle Middel reserveren?

Om het springkussen Jungle Middel te reserveren kun je het beste online bestellen, hierin kan je zien of het springkussen nog beschikbaar is. Als er vragen zijn over het springkussen zelf kan je het beste contact opnemen via de mail of telefonisch naar het nummer 088 398 5000.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
380 cm
Breedte
460 cm
Hoogte
380 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
90 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Jungle middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren