Multiplay Springkussen Prinses

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Multiplay springkussen prinses huren

Stap in een interactief multiplay springkussen prinses, deze heeft een oppervlakte van 5M x 5M met een geweldige glijbaan. Een echte aanrader voor een prinsessenfeest. Laat de kinderen verkleden als echte Sneeuwwitjes en Assepoesters en creëer een magische wereld waar dromen werkelijkheid worden. 

Mochten er onder de kinderen toch stoerdere avonturiers zijn die minder roze willen? Kijk dan eens naar springkussen piratenschip of springkussen voetbal. Er zijn nog talloze andere opties, kijk voor meer opties in het assortiment.

 

Springkussen prinses voor alle gelegenheden

Het prinsessen springkussen is voor alle gelegenheden te huren. Denk hierbij aan een kinderfeestje, straatfeest, of evenement. Sluit de blower aan het springkussen en het kasteel staat binnen enkele minuten. Dankzij de roze kleuren in de vorm van een kasteel staat deze zeker in de spotlights. Door de veelzijdigheid van deze multiplay zullen de kinderen zich vermaken tot ze niet meer kunnen.

 

Veiligheid

Bij Vcompany staat veiligheid hoog in het vaandel. Dus we leveren niet alleen het Frozen springkussen. Omdat alle prinsessen willen genieten van het springen, maken we deze na elke keer dat die verhuurd is schoon. Staat het springkussen op een harde ondergrond? Dan raden we je het valmattenpakket maat M aan. Dit zorgt ervoor dat de kinderen die uit het springkussen komen op een zachte ondergrond terechtkomen.

 

Waarom Vcompany?

Doordat wij 15 jaar lang ervaring hebben in de attractiewereld kunnen we erg goed meedenken met de klant en de wensen ervan. Het is bij ons dan ook erg van belang dat het springkussen op tijd geleverd wordt en op de juiste tijd weer wordt opgehaald. Wil je het springkussen zelf ophalen en weer brengen? Geen probleem ook deze optie biedt `vcompany aan. Daarnaast willen we ervoor zorgen de kinderen (en toch ook vaak de ouderen) een geweldige dag hebben.

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
530 cm
Hoogte
320 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Multiplay Sprookje
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren