Multiplay springkussen Prinses

Multiplay springkussen Prinses
>
  • Multiplay springkussen Prinses
  • Multiplay springkussen Prinses
  • Multiplay springkussen Prinses
<

115,00

1 dag 

Incl. BTW

Omschrijving

Springkussen multiplay prinses huren

Dit geweldige interactieve springkussen van 5 bij 5 is voorzien van een glijbaan en steelt de show bij de echte prinsessen. Dit betekent niet dat de jongens niet mee mogen springen, iedereen is welkom. Maak er een leuk feestje van en heb plezier in dit prachtige kasteel vol met mooie prinsessen. Maak er een onvergetelijk feestje van met het prinsessen thema en steel de show met deze eyecather.

Voor de stoere kinderen onder ons is het ook nog een optie om een minder roze springkussen te huren. Denk hierbij aan het springkussen piratenschip of springkussen voetbal. Of kijk eens in assortiment. 

Springkussen prinses voor diverse evenementen

Huur het springkussen prinses voor een kinderfeestje, straatfeest of exclusief evenement. Met haar felle roze verschijning staat dit springkussen als een kasteel. Met de leuke speelelementen in dit kussen, raken de kinderen niet snel verveeld. U kunt lekker bijkletsen terwijl uw zoon of dochter nieuwe vrienden maken. 

Weetjes over Prinsessen

Wist u dat er momenteel maar liefst twaalf officiële Disney prinsessen zijn? Dit zijn Sneeuwwitje, Doornroosje, Assepoester, Ariel, Jasmine, Belle, Tiana, Pocahontas, Mulan, Merida, Rapunzel en Maona. En wist u dat, hoe gek het ook is, Elsa en Anna uit Frozen geen officiële Disneyprinsessen zijn?

Springkussen huren bij Vcompany

Bij Vcompany zorgen we ervoor dat het springkussen optijd bij u geleverd wordt. Het is ook mogelijk om het springkussen af te halen bij één van onze locaties. Wanneer u afhaalt bij onze locatie in Werkhoven ontvangt u zelfs 10% korting. 

Onze medewerkers kunnen u ook helpen bij de opbouw en afbouw van het springkussen. Neem dus gerust contact met ons op. Dit kunt u aangeven in uw winkelmandje. Kijk voor tips voor het huren van een springkussen op Keurmerk huren, waar ook wij bij zijn aangesloten om zo veilig mogelijk te kunnen springen. 

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay prinses
1x
- Blower 1100 Watt
6x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter