Springkussen Piratenschip Groot

1 dag  € 115,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen piratenschip groot

Ahoy, daar gaan alle jonge piraten! Klaar voor een groot avontuur op zee met deze grote piratenboot? Je moet over de beste zeemansbenen beschikken. Laat de kinderen leren wat bakboord en stuurboord is. En met het ontwerp van een piratenschip bevat het pilaren en een groot springgedeelte. Het zal een echte hit worden voor de kleine piraten! Laat ze verkleden als echte piraten en ga op zoek naar de schat.

Wil je naast het springkussen piraat nog iets anders huren? Dan hebben we nog veel meer leuke attracties, zoals andere springkussens met leuke thema’s en vele stormbanen. Ben je benieuwd geworden neem dan een kijkje op onze piratenpagina.

 

Het huren van een piratenschip bij Vcompany Verhuur

Er zijn veel keuzes mogelijk als het gaat om transport, op- en afbouw en veiligheid. 

Transport

Je kunt ervoor kiezen om het springkussen piraat door Vcompany Verhuur te laten bezorgen en weer op te halen. Ook is het mogelijk om het zelf af te halen. Zorg er dan voor dat je een grote auto, bus of aanhanger hebt waar alles in/ op kan. De afmetingen van het kussen zijn 1,4M x 1M x 0,7M.

Op- en afbouw

Als het op het op- en afbouwen aankomt, kunnen wij het van A tot Z regelen. Ook hier is het belangrijk om aan te geven of je dit door ons wilt laten doen. Wil je dit liever zelf doen? Geen probleem, bij elke levering zitten duidelijke instructies waardoor het je erg makkelijk wordt gemaakt.

 

Veiligheid

Wij vinden de veiligheid van iedereen erg belangrijk! Daarom hebben al onze springkussens een geldig certificaat en worden ze na terugkomst gecontroleerd op eventuele fouten. 

Als je een springkussen bij ons huurt kan dat met begeleiding, hierbij is het belangrijk dat je aangeeft welk springkussen je wilt laten begeleiden. De begeleider die we op het kussen zetten is verantwoordelijk voor de veiligheid en eventuele gebreken. Kies je er zelf voor, dan ligt de verantwoordelijkheid bij de huurder.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
800 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
150 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1

Producten in pakket

1x
- Piratenschip groot
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren