088 - 3985000
v.a.
90

Het grote springkussen Piratenschip huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Een stoer springkussen voor alle jongens en meisjes die fan zijn van piraten.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€90,00
Dagprijs €100,00
2 dagen:€ 150.00
3 dagen:€ 200.00
4 dagen:€ 250.00
5 dagen:€ 300.00
6 dagen:€ 350.00
7 dagen:€ 400.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het Piratenschip springkussen huren bij Vcompany

Wilt u meer van piraten? Kijk dan bij het piraten thema, wellicht kunt u het feest zo in thema houden!

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 verschillende opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het Piratenschip springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op-  en afbouw instructies.

 

Kenmerken:

L x Bx H 8 x 5 x 4
Transport L x B x H 1.4 x 1 x 0.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Stoer
  • Groot formaat
  • Goedkoop
  • Boot

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een piratenschip huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Klik hier om onze zeskamp pakketten of kinderspelen te huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Piratenschip goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Per spel/ attractie verschilt het vervoer hiervan. Wij bevelen aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.