Piraat

Schip ahoi, net zoals een echte piraat kan je je als kind helemaal inleven in dit thema. Breng het wilde leven op zee naar je piraten kinderfeestje met een van onze springkussens. Niet alleen de springkussens zijn een grote hit bij ons. De stormbanen met het thema piraten scoren ook erg goed. Hierin zitten de onderdelen zoals klimmen, klauteren en glijden. Hiermee zullen de kinderen uren plezier beleven.

Piraten pakket

Bij Vcompany Verhuur bieden we een compleet piraten pakket aan, waarmee je een volledige piraten ervaring op jouw evenement kan creëren. Dit pakket omvat het grote piratenschip springkussen en de piratenrun stormbaan. Ideaal voor grootschalige evenementen en feesten. Gegarandeerd plezier voor alle piraten!

 

Voor alle leeftijden

Bij Vcompany zijn de springkussens en stormbanen beschikbaar voor alle leeftijden. Hierdoor kunnen de oude piraten zich nog steeds over de stormbaan wagen. Terwijl de kleintjes zich vermaken op de springkussens, kunnen de grotere avonturiers zich uitleven op de uitdagende stormbanen.

 

Contact

Heb je vragen over onze piraten attracties? Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies voor jouw specifieke gelegenheid. Je kunt ons bereiken via de mail op info@vcompany.nl of bel ons op 0883985000. Bij elke levering wordt een handleiding meegeleverd waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je een springkussen op- en afbouwt. Ook staan er handige tips en tricks in die zeker het lezen waard zijn.

 

Transport

Maak gebruik van onze transportservice. We zijn erg flexibel in het leveren en ophalen, op het tijdstip dat jij wilt. Geen gedoe meer met het transport van het springkussen. Daarnaast bieden we ook een op- en afbouwservice aan, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.