Stormbaan Piraat

300,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

De Stormbaan Piraat huren 

Arggggggggg! Waan u als een piraat op de wilde zee en leg het piratenparcours af. Beschikt u over de beste zeebenen? Ontwijk eerst de hindernissen, klim omhoog en glij naar beneden. Deze stormbaan van 17.5 meter lang, 3,5 meter breed en 5 meter hoog, dit zorgt voor uitdaging op het parcours. Wie legt hem het snelst af en mag zichzelf de winnaar van de dag noemen? Wat leuk als u voor het piratenfeestje van uw zoon of dochter deze stormbaan Piraat kunt huren. Met deze grote eyecather steelt u de show. 

 

Stormbaan Piraat huren bij Vcompany

De Stormbaan Piraat is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours. Waan je als een echte piraat op de woeste zeeën en verover het schip.

Naast de stormbaan Piraat heeft Vcompany verschillende soorten en maten stormbanen in het assortiment. Hier is voor ieder wel iets wils te vinden. Van een Stormbaan mini van 8 meter lang, tot een stormbaan brandweer voor uw feestje met brandweer thema. Maar ook in het thema winter hebben wij de leuke Winterse Stormbaan Noordpool. 

Vcompany levert door heel Nederland. Door onze gunstige ligging zijn wij erg flexibel hierin. Vul uw postcode in bij het dichtsbijzijnde locatie en zie wat de bezorgkosten worden. Op deze pagina kan u ook al uw wensen invullen. Zo kunt u kiezen voor hulp bij of volledige op- en afbouw of zelfs begeleiding bij het springkussen zodat u volledig wordt ontzorgt. Nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat maakt de Stormbaan Piraat zo speciaal?

De Stormbaan Piraat is uniek vanwege zijn avontuurlijke piraat-thema en de vele uitdagende obstakels en activiteiten die het biedt. Het stelt kinderen en volwassenen in staat om zich als echte piraten te voelen terwijl ze een spannend parcours afleggen.

Is de Stormbaan Piraat geschikt voor jongere kinderen?

De Stormbaan Piraat is meestal ontworpen voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud en ouder. Jongere kinderen kunnen echter ook deelnemen onder toezicht van een volwassene.

Moet ik zelf voor de op- en afbouw zorgen bij het huren van de Stormbaan Piraat?

Nee, dat hoeft niet. Je kan ervoor kiezen om het op te laten zetten en na het feest of evenement weer af te laten bouwen door ons. Als je het toch zelf wilt doen let er dan op dat de lengte 1,4 M, de breedte 1,1 M is en de hoogte ook 1,1 M is.

Moet ik zelf voor de op- en afbouw zorgen bij het huren van de Stormbaan Piraat?

Nee, dat hoeft niet. Je kan ervoor kiezen om het op te laten zetten en na het feest of evenement weer af te laten bouwen door ons. Als je het toch zelf wilt doen let er dan op dat de lengte 1,4 M, de breedte 1,1 M is en de hoogte ook 1,1 M is, dus zorg voor een grote auto of bus.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Blowers 1500 watt
2
Lengte
1750 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

2x
- Blower 1100 Watt
2x
- Blower 1500 Watt
1x
- Piraat deel 1
1x
- Piraat deel 2
12x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- hamer