Stormbaan Piraat

1 dag  300,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Stormbaan piraat huren

Aaaarrrggg! Waan je als een echte piraat op de hoge zee. Dat kan met onze stormbaan piraat. Het piraten parcours biedt verschillende uitdagende obstakels aan voor dappere zielen. Wie heeft de beste zeebenen? Ontwijk de hindernissen, klim omhoog en glijd weer naar beneden. Deze stormbaan heeft het allemaal en is 17,5 meter lang, 3,5 meter breed en 5 meter hoog. Maak er een mooie wedstrijd van en kijk wie zich winnaar van de dag mag noemen.

 

Stormbaan piraat huren bij Vcompany Verhuur

De op- en afbouw instructies zijn zeer gebruiksvriendelijk. Sluit de blower aan op de stormbaan en opblazen is een fluitje van een cent. Als de baan is opgeblazen biedt het ruimte voor twee dappere piraten die zo snel mogelijk over de baan gaan.

Bij Vcompany Verhuur bieden we een breed assortiment aan stormbanen aan. Deze zijn te verkrijgen in verschillende thema’s en maten. Zo is onze kleinste stormbaan acht meter en de langste maar liefst vijftig meter. We hebben thema’s van piraten tot aan jungle, gegarandeerd plezier dus.

 

Leveren

Je kan ervoor kiezen om het transport voor de stormbanen zelf te doen of het aan ons over te laten. Let er wel op als je de stormbanen komt ophalen dat je een aanhanger hebt of een grote bus! De transportmaten voor de stormbaan piraat zijn 1,4M x 1,1M x 1,1M. De baan is verdeeld over twee pallets en daarbij twee blowers. In totaal moet je dus rekening houden met ongeveer 300 kilo.

Ook bij het op- en afbouwen is de keuze aan jou. Heb je er geen tijd of zin voor, geen probleem! De specialisten van Vcompany Verhuur kunnen binnen de kortste keren een stormbaan in elkaar zetten. Deze opties zijn aan te geven in het bestelproces van de stormbaan piraat.

We hebben een tijdje geleden twee prachtige elektrische Fiat bakwagens mogen ontvangen. Hierdoor zetten we als bedrijf een goede stap in het groen ondernemen. 

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog onze stormbaan piraat en heb een dag vol plezier!

 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat maakt de Stormbaan Piraat zo speciaal?

De Stormbaan Piraat is uniek vanwege zijn avontuurlijke piraat-thema en de vele uitdagende obstakels en activiteiten die het biedt. Het stelt kinderen en volwassenen in staat om zich als echte piraten te voelen terwijl ze een spannend parcours afleggen.

Is de Stormbaan Piraat geschikt voor jongere kinderen?

De Stormbaan Piraat is meestal ontworpen voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud en ouder. Jongere kinderen kunnen echter ook deelnemen onder toezicht van een volwassene.

Moet ik zelf voor de op- en afbouw zorgen bij het huren van de Stormbaan Piraat?

Nee, dat hoeft niet. Je kan ervoor kiezen om het op te laten zetten en na het feest of evenement weer af te laten bouwen door ons. Als je het toch zelf wilt doen let er dan op dat de lengte 1,4 M, de breedte 1,1 M is en de hoogte ook 1,1 M is.

Moet ik zelf voor de op- en afbouw zorgen bij het huren van de Stormbaan Piraat?

Nee, dat hoeft niet. Je kan ervoor kiezen om het op te laten zetten en na het feest of evenement weer af te laten bouwen door ons. Als je het toch zelf wilt doen let er dan op dat de lengte 1,4 M, de breedte 1,1 M is en de hoogte ook 1,1 M is, dus zorg voor een grote auto of bus.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Blowers 1500 watt
2
Lengte
1750 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Piraat deel 1
1x
- Piraat deel 2
1x
- Zakje met toebehoren
2x
- Blower 1100 Watt
2x
- Blower 1500 Watt