Wipe out baan

850,00

1 dag 

Incl. BTW

LET OP:

Onze voorkeur heeft om de baan alleen te plaatsen op een zachte ondergrond, alleen dan kunnen wij de attracties zekeren met haringen. Mocht dat in jouw geval echt niet lukken, neem dan contact met ons op. 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Wipe out baan huren

Deze wipe out baan is de ultieme uitdaging! Met een lengte van 50 meter is dit de grootste stormbaan die Vcompany heeft. Je hebt in deze 50 meter veel verschillende obstakels zoals pilaren, een klimwand en nog veel meer. Het hoogtepunt van deze stormbaan zijn de 4 grote ballen waar je overheen moet springen. Als je valt mag je helemaal opnieuw beginnen. Het is voor zowel jong als oud een echte publiekstrekker.

 

Een Epische Uitdaging

De Wipe-out baan van 50 meter is niet zomaar een stormbaan; het is dé ultieme uitdaging voor jong en oud. Tussen uitdagende obstakels door, over hoge ballen heen, en als je faalt, mag je het opnieuw proberen. Met zijn indrukwekkende lengte is deze baan niet alleen de langste in ons assortiment, maar ook een van de meest extreme uitdagingen die je op jouw evenement kunt bieden.

Zoek je iets soortgelijks met veel uitdaging, en mis je nog de perfecte aanvulling? Kijk dan eens naar een van onze rodeostieren. >Link pagina rodeostieren< Deze attractie is ook een echte eyecatcher en biedt natuurlijk een leuke en uitdagende toevoeging aan jouw evenement.

 

Gebruiksgemak van de Wipe-out Baan

Het huren van de Wipe-out baan bij Vcompany maken we eenvoudig. Deze stormbaan wordt standaard geleverd met hulp bij op- en afbouw. Gezien de omvang van de attractie helpen wij u graag. Wil je helemaal ontzorgd zijn? Geen probleem!

Ons team staat klaar om alles voor je te regelen. Wil je de Wipe-out baan huren met deze optie, kies dan voor volledige op- en afbouw. Vul je postcode in voor directe kosteninformatie en een duidelijk overzicht van je order.

 

Veiligheid en de Wipe-out Baan

Bij Vcompany staat veiligheid voorop, en met meer dan 10 jaar ervaring weten wij ook zeker hoe. Onze voorkeur heeft om de baan alleen te plaatsen op een zachte ondergrond, alleen dan kunnen wij de attracties zekeren met haringen. Mocht dat in jouw geval echt niet lukken, neem dan contact met ons op. Het is uiteraard belangrijk dat zo'n grote attractie goed vaststaat.

 

Maak van jouw evenement onvergetelijk met Vcompany!

Maak van jouw feest of evenement een onvergetelijke ervaring met de Wipe-out baan van Vcompany. Heb je het programma weleens op tv gezien? Beleef het nu in het echt. Spring over de ballen en zet een snelle tijd neer!

Vcompany biedt top service, en je kunt gemakkelijk bestellen op onze website. Heb je verder nog vragen? Mail of bel ons, en wij zullen al je vragen beantwoorden. Huur vandaag nog en laat de strijd beginnen!

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

▶️ Klik voor een Impressie van de wipe out baan ▶️

 

 

 

 

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
Wipe out deel 1
1x
Wipe out deel 2
1x
Wipe out deel 3
1x
Wipe out deel 4
1x
Wipe out deel 5
1x
Wipe out deel 6
6x
- Blower 1100 Watt
6x
- Haspel 25m
1x
- Zakje met toebehoren