Wipe out baan

850,00

1 dag 

Incl. BTW

LET OP:

Onze voorkeur heeft om de baan alleen te plaatsen op een zachte ondergrond, alleen dan kunnen wij de attracties zekeren met haringen. Mocht dat in jouw geval echt niet lukken, neem dan contact met ons op. 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

De Wipe-out baan 

Ben je op zoek naar dé ultieme uitdaging voor jouw feest of evenement? Overweeg dan een Wipe-out baan te huren bij Vcompany! Deze is maar liefst 50 meter lang. De stormbaan is niet alleen een garantie voor plezier en opwinding, maar ook een geweldige toevoeging aan elk evenement. Ontdek waarom het huren van een Wipe-out baan van Vcompany de absolute must-have is voor jouw feestelijke gelegenheid.

 

Een Epische Uitdaging

De Wipe-out baan van 50 meter is niet zomaar een stormbaan; het is dé ultieme uitdaging voor jong en oud. Tussen uitdagende obstakels door, over hoge ballen heen, en als je faalt, mag je het opnieuw proberen. Met zijn indrukwekkende lengte is deze baan niet alleen de langste in ons assortiment, maar ook een van de meest extreme uitdagingen die je op jouw evenement kunt bieden.

Zoek je iets soortgelijks met veel uitdaging, en mis je nog de perfecte aanvulling? Kijk dan eens naar een van onze rodeostieren. >Link pagina rodeostieren< Deze attractie is ook een echte eyecatcher en biedt natuurlijk een leuke en uitdagende toevoeging aan jouw evenement.

 

Gebruiksgemak van de Wipe-out Baan

Het huren van de Wipe-out baan bij Vcompany maken we eenvoudig. Deze stormbaan wordt standaard geleverd met hulp bij op- en afbouw. Gezien de omvang van de attractie helpen wij u graag. Wil je helemaal ontzorgd zijn? Geen probleem!

Ons team staat klaar om alles voor je te regelen. Wil je de Wipe-out baan huren met deze optie, kies dan voor volledige op- en afbouw. Vul je postcode in voor directe kosteninformatie en een duidelijk overzicht van je order.

 

Veiligheid en de Wipe-out Baan

Bij Vcompany staat veiligheid voorop, en met meer dan 10 jaar ervaring weten wij ook zeker hoe. Onze voorkeur heeft om de baan alleen te plaatsen op een zachte ondergrond, alleen dan kunnen wij de attracties zekeren met haringen. Mocht dat in jouw geval echt niet lukken, neem dan contact met ons op. Het is uiteraard belangrijk dat zo'n grote attractie goed vaststaat.

 

Maak van jouw evenement onvergetelijk met Vcompany!

Maak van jouw feest of evenement een onvergetelijke ervaring met de Wipe-out baan van Vcompany. Heb je het programma weleens op tv gezien? Beleef het nu in het echt. Spring over de ballen en zet een snelle tijd neer!

Vcompany biedt top service, en je kunt gemakkelijk bestellen op onze website. Heb je verder nog vragen? Mail of bel ons, en wij zullen al je vragen beantwoorden. Huur vandaag nog en laat de strijd beginnen!

 

▶️ Klik voor een Impressie van de wipe out baan ▶️

 

 

 

 

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
Wipe out deel 1
1x
Wipe out deel 2
1x
Wipe out deel 3
1x
Wipe out deel 4
1x
Wipe out deel 5
1x
Wipe out deel 6
6x
- Blower 1100 Watt
48x
- haringen
6x
- Haspel 25m