Springkussen Voetbal Middel

90,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Springkussen voetbal middel huren

Ben je een groot voetbalfan en altijd al in een groot voetbal willen springen? Dit is je kans om een voetbal springkussen te huren. Doordat dit kussen is spring je letterlijk in de voetbal. Een echte topper voor de voetballiefhebbers. Het kussen is een middelgroot formaat 5M x 4M, hierdoor kunnen er tot 6 fanatieke kinderen op springen. Laat de kinderen verkleden als voetballer en ze zullen er uren van genieten.

 

Springkussen Voetbal huren bij Vcompany

Dit Voetbal springkussen is de blikvanger op uw voetbal-toernooi, voetbalkinderfeestje of tijdens uw zeskamp en mag daar zeker niet ontbreken. De spelertjes kunnen heerlijk op dit kussen springen en alle energie kwijt.  

Het Springkussen Voetbal Middel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wat dacht u van één van onze andere voetbalattracties als aanvulling op uw feestje met voetbalthema? Onze rodeo voetbal of voetbalboarding is ook een gegarandeerd succes op uw feest of evenement. 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. U kunt dan ook eenvoudig het kussen zelf opzetten. Mocht u hier geen mogelijkheid voor hebben of gewoon simpelweg geen tijd of zin? Dan kunt u het springkussen ook door ons op laten zetten. Onze deskundige collega's weten precies hoe dat moet. Om de veiligheid te waarborgen kunt u het springkussen ook door ons laten begeleiden.

Waarom Vcompany

We zijn door onze centrale ligging, vlak naast Utrecht, zeer flexibel in levering en kunnen hierdoor altijd snel schakelen. Ons personeel staat u graag te woord bij vragen, advies of bij het oplossen van problemen. Bij Vcompany staat goede service hoog in het vaandel! U kunt ons telefonisch en per mail bereiken. 

Wij bezorgen de springkussens door heel Nederland. Maar wist u dat u de meeste attracties uit ons assortiment op kunt halen? Ophalen kan bij onze vestigingen in Werkhoven (Utrecht), Best (Noord-Brabant) en Veenendaal (Utrecht). 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
125 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
6x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Voetbal middel