Springkussen Voetbal Middel

1 dag  90,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Springkussen voetbal middel huren

Ben je een groot voetbalfan en altijd al in een groot voetbal willen springen? Dit is je kans om een voetbal springkussen te huren. Doordat dit kussen is spring je letterlijk in de voetbal. Een echte topper voor de voetballiefhebbers. Het kussen is een middelgroot formaat 5M x 4M, hierdoor kunnen er tot 6 fanatieke kinderen op springen. Laat de kinderen verkleden als voetballer en ze zullen er uren van genieten.

 

Voetbal springkussen huren voor meerdere gelegenheden

Een megahit bij Vcompany Verhuur! Het springkussen met als thema voetbal kan je op veel gelegenheden gebruiken. Denk hierbij aan een open dag van voetbal, verjaardagsfeestje of een zeskamp. Het is een geweldige plek voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Ook met minder weer kun je een voetbal springkussen huren, dit komt doordat de bovenkant van het kussen dicht is.

  

 

Waarom Vcompany Verhuur

Bij Vcompany Verhuur heb je altijd een passend advies, waarbij onze specialisten ervoor willen zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt. Zo heb je zelf de keuze of je het transport en de op- en afbouw zelf doet. Wil je dit lekker overlaten aan ons? Geen probleem! Als je het springkussen voetbal middel huurt kan je met bestellen aangeven of je dit zelf wilt doen of door Vcompany Verhuur.

 

Het voetbal springkussen is erg gebruiksvriendelijk. Zo vouw je het kussen uit waar je deze wil opblazen en maak je de blower vast aan het kussen. Vervolgens blaast het kussen zich al binnen enkele minuten helemaal op. Ook het opruimen is erg eenvoudig. Zorg dat alle luchtgaten open staan en laat de lucht eruit lopen. Daarna vouw je het kussen en rol je het op.


Omdat Vcompany Verhuur al 15 jaar ervaring heeft met attracties is ons geen vraag te gek. Wil je in contact komen met ons kan dat via de mail (info@vcompany.nl) of via de telefoon (088 398 5000). Onze ervaren collega’s staan je graag te woord.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
125 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Producten in pakket

1x
- Voetbal middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren