Multiplay springkussen

Een multiplay springkussen biedt kinderen een gedenkwaardige ervaring boordevol plezier en uitdaging. Hier vind je een combinatie van diverse obstakels en hindernissen die ze moeten overwinnen. Door elementen die in het springkussen zitten zoals springen, klimmen en glijden wordt het een onvergetelijke dag.

 

Verjaardagen

Een multiplay springkussen huren is perfect voor een verjaardagsfeest. Het is namelijk een veelzijdig springkussen. Zo kunnen kinderen uren genieten van het springen en alle obstakels. Wat een multiplay verder perfect maakt is dat er met 8 kinderen tegelijk op gesprongen kan worden en je kan hem kwijt in de achtertuin.

 

Multiplay

Er zijn bij Vcompany Verhuur veel keuzes als het gaat om multiplay springkussens, maar wat is het precies? Een multiplay springkussen is net zoals normaal, alleen deze heeft extra obstakels en een glijbaan. Door de extra toevoegingen zijn het de best verhuurde springkussens. Zo zijn ze er van groot tot klein, met dak en zonder dak. De multiplay met dak kan je perfect gebruiken als het wat minder weer is.

 

Thema’s

Breng je fantasie naar het feest met een van onze thema springkussens. Met onze dierenthema’s springen de kinderen met leeuwen en klimmen met de apen in de jungle. Verder hebben we andere leuke thema’s zoals een multiplay brandweer, perfect voor een open dag om de kinderen kennis te laten maken met de brandweer. Ongeacht het thema, er is altijd wel een leuke multiplay voor je gelegenheid.

 

Alles ontzorgd

Bij Vcompany snappen we dat je al druk genoeg bent met het organiseren van je gelegenheid. Daarom bieden wij de service aan om hem op- en af te bouwen en kunnen wij zorgen voor het transport. Hiervoor hebben wij echte professionals die binnen no time een multiplay springkussen op de juiste plek neerzetten en na afloop weer kunnen oprollen. Wij wensen je veel plezier met een van onze multiplays.