Multiplay Springkussen Brandweer

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het grote Multiplay Springkussen Brandweer huren 

TAA-TUUU TAA-TUUU TAA-TUUU TAA-TUUU TAA-TUUU TAA-TUUU TAA-TUUU TAA-TUUU Daar komt de brandweer aan!

Met het springkussen Multiplay brandweer haalt u net iets extra's in huis. Naast het gewone springen, brengt het de speelelementen, klimmen, glijden en springen, samen. Dit springkussen is perfect voor alle echte brandweermannen en vrouwen! Help levens redden op dit veelzijdige springkussen. 

Het interactieve springkussen met brandweer thema neemt de kids mee in een fantasierijke rit in een echte brandweerauto. Door de verschillende speelelementen zijn de kinderen extra lang zoet. Het springkussen heeft bijvoorbeeld ook een snelle glijbaan!

Nog meer speelplezier voor nog meer kinderen? Kijk dan ook eens naar onze Stormbaan Brandweer. Deze maakt het brandweer thema helemaal compleet en zal voor nog meer speelplezier zorgen.

Springkussen Multiplay huren bij Vcompany

Het multiplay springkussen brandweer is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies, deze vindt u terug op deze huidige productpagina. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Beschikt u niet over de mogelijkheden om het springkussen zelf op te zetten? Of wil u graag onbezorgd genieten? Dan kunt u er ook voor kiezen om het springkussen op- en af te laten bouwen door onze deskundige collega's. Tevens kunt u begeleiding bij het springkussen als extra optie kiezen, zo weet u zeker dat iedereen op een veilige manier van het springkussen kan genieten. 

Wij bezorgen het springkussen door heel Nederland. Tevens kunt u er voor kiezen het springkussen op te halen bij onze afhaallocatie. Deze afhaallocatie bevindt zich in Werkhoven (Utrecht). 

Mocht u nog vragen hebben tijdens het plaatsen van een order, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn een flexibel een meedenkend bedrijf en zullen ons uiterste best doen om uw evenement tot een groot succes te brengen. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay brandweer
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren