Springkussen brandweer

Ben je van plan een brandweer kinderfeestje te geven? Dan zit je hier goed, je kan namelijk een springkussen brandweer set huren. Van de kleintjes tot de grote, iedereen zal zich vermaken. De springkussens zijn in de vorm van brandweerwagens, hiermee kunnen de kinderen zich helemaal inleven als brandweer man of vrouw.

Evenementen

Een springkussen of stormbaan brandweer is perfect voor een open dag bij de brandweer. Maar niet alleen dat, zet de attractie op en het zal het middelpunt van je evenement worden. Laat ze op een leuke manier wedstrijden doen en leer ze wat de brandweer inhoudt.

 

Stormbaan brandweer

Wil je als een echte brandweerman of vrouw in actie komen? Dan is de stormbaan brandweer ideaal voor je brandweer feestje. Je moet proberen zo snel mogelijk over het parcours te komen en het vuur zo snel mogelijk te blussen. In het parcours zitten verschillende elementen zoals: klimmen, kruipen en door pilaren heen beuken. Door dit te doen kan je er een leuke wedstrijdvorm van maken.

 

Veiligheid

Bij Vcompany staat de veiligheid altijd op nummer 1! We nemen allerlei soorten maatregelen om te voldoen aan de veiligheidsnormen. Zo zijn alle attracties gecertificeerd door NVWA en de WAS. Na elke verhuur actie maken wij de springkussens schoon zodat de volgende klant met een gerust hart de kinderen kan laten springen.

 

Transport

We hebben een uitgebreide transport service, hierin bieden we aan om het springkussen brandweer te bezorgen en ook weer op te halen. Doordat we een flexibel bedrijf zijn dat graag met de klant meedenkt, kan je de tijden zelf aangeven. Naast het bezorgen en ophalen kan je er ook voor kiezen om het springkussen op te laten bouwen en ook weer af te bouwen. Hierdoor heb je geen omkijken naar het springkussen en kan je je volledig richten op je evenement. Als er meer vragen zijn hierover kan je altijd een kijkje nemen op de FAQ pagina van ons.