Stormbaan Brandweer

1 dag  300,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Stormbaan brandweer huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een stormbaan voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Vcompany Attractieverhuur aan het juiste adres. Met ons grote aanbod aan stormbanen met verschillende thema's is voor iedereen iets wils. Wie stormt er zo snel mogelijk door deze brandweerauto heen? De perfecte stormbaan tijdens uw feestje met een brandweer thema. Nog groter uitpakken met het brandweer thema? we bieden ook een brandweerpakket aan. Dan ontvangt u voor een mooie prijs het springkussen brandweer erbij. Toch op zoek naar een ander thema? Kijk ook eens naar onze andere springkussens en stormbanen. 

Wist u dat?

Niet elke stormbaan is hetzelfde, het woord stormbaan is een groot begrip. Het is afgeleid van de militaire stormbaan. Hier worden militairen getraind door zo snel mogelijk over de hindernissen te springen. Dit zijn vaak lange en zware afstanden. Gelukkig bestaan onze stormbanen niet uit modder, metaal en hout, maar ze zijn vrolijk gekleurd en opblaasbaar, waardoor je zacht valt. Zo voel je je toch een beetje militair. 

Stormbaan brandweer huren bij Vcompany

Denkt u eraan om een opblaasbare brandweerauto te huren voor uw evenement? Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze stormbaan tegen een ander. Daarnaast is deze stormbaan dankzij zijn opblaasbaarheid eenvoudig om te transporteren. Hierdoor is het geschikt voor ieder feest of evenement.

De Stormbaan Brandweer is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Toch hulp of volledige op- en afbouw? Geen probleem! Deze opties kunt u gemakkelijk kiezen als u het door u gekozen springkussen in de winkelmand doet. Zo heeft u een overzichtelijk kostenplaatje. 

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, biedt het klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours. Rennen maar! 

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat maakt de Stormbaan Brandweer zo speciaal?

De Stormbaan Brandweer is uniek vanwege zijn stoere brandweer-thema en de vele avontuurlijke obstakels die het biedt. Het stelt kinderen in staat om zich als echte brandweerlieden te voelen terwijl ze het parcours trotseren.

Wat gebeurt er bij slecht weer? Kan de Stormbaan Brandweer nog steeds worden gebruikt?

De veiligheid van deelnemers staat voorop. Bij slecht weer kan het gebruik van de Stormbaan Brandweer worden uitgesteld of geannuleerd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is er een minimale of maximale leeftijdsgrens om deel te nemen aan de Stormbaan Brandweer?

Voor deze stormbaan geld geen maximale leeftijd, dus leef je lekker uit hoe oud je ook bent!

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1700 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Brandweer deel 2
1x
- Brandweer deel 1
1x
- Zakje met toebehoren
2x
- Blower 1100 Watt