088 - 3985000
v.a.
225

Stormbaan brandweer huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een stormbaan voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Vcompany Attractieverhuur aan het juiste adres. Wie stormt er zo snel mogelijk door deze brandweerauto heen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€225,00
Dagprijs €250,00
2 dagen:€ 375.00
3 dagen:€ 500.00
4 dagen:€ 625.00
5 dagen:€ 750.00
6 dagen:€ 875.00
7 dagen:€ 1000.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Stormbaan brandweer huren bij Vcompany

Wilt u naast deze stormbaan meer in het brandweerthema huren? Neem dan een kijkje op onze brandweerpagina.

Een opblaasbare brandweerauto te huur voor uw evenement. Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze stormbaan tegen een ander. Daarnaast is deze stormbaan dankzij zijn opblaasbaarheid eenvoudig om te transporteren. Geschikt voor ieder feest of evenement.

 

Kenmerken:

L x Bx H 17 x 3.5 x 5
Transport L x B x H 3 x 1.8 x 1.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 270KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Brandweer
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Eyecatcher
  • Spektakel

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een survivalbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkeheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren. Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan een sport- en spelattributen? Klik hier om onze zeskamppakketten of kinderspellen te huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Onze survivalbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant). De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.