Brandweer Pakket

1 dag  330,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Thema pakket ‘Brandweer’ huren op uw feest of evenement

Wilt u kind ook niets liever dan zijn of haar kinderfeestje vieren als echte brandweer man of vrouw? Met de huur van dit Brandweerpakket is het brandweer feestje gegarandeerd een megahit! Verkleed alle kinderen in brandweeroutfit en maak een parcour van de stormbaan en laat de kinderen vervolgens kleine 'brandjes' blussen. Wie is er als eerste aan de andere kant van de stormbaan en heeft alle brandjes geblust? 

Door dit pakket te huren heeft u twee prachtige attracties in Brandweerthema op uw feest of evenement en krijgt u ook nog eens een leuke pakket korting! Beleef urenlang speelplezier met dit pakket. 

Het ‘Brandweer’ pakket bestaat uit:

De Stormbaan Brandweer en het springkussen brandweer middel zijn voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. 

Naast het Brandweerpakket verhuren we vele andere leuke pakketten. Zoals het Westernpakket, Kinder pretpakket, Waterpakket, Sportdagpakket en Voetbalpakket. U kutn al deze pakketten met een flinke korting bij ons huren. 

Waarom huren bij Vcompany 

Als u bij Vcompany huurt heeft u gegarandeerd een leuke dag! We zijn door onze vele jaren ervaring thuis in alle feesten, evenementen, jubilea en beursen groot en klein. Doordat Vcompany in het midden van het land is gesitueerd kunnen we snel schakelen bij last minute boekingen of eventuele calamiteiten. Naast snel kunnen schakelen biedt Vcompany een goede service en zijn alles attracties voorzien van een geldig certificaat. 

Waar kan ik huren 

Vcompany heeft verschillende vestigingen door het land. Bij de vestigingen in Werkhoven, Best en Veenendaal kunt u een springkussen afhalen. Verder zijn Zoetermeer, Utrecht en Houten onze bezorglocaties. Bezorglocaties zijn locaties waaruit we enkel bezorgen, u kunt hier dus geen kussen afhalen. Wij rekenen altijd een starttarief van € 20,- aan bezorgkosten. Indien wij voor u bezorgen kunt u er tevens voor kiezen het kussen door ons op- en af te laten bouwen. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Opzettijd
45 Minuten
Afbouwtijd
45 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Aantal Pallets
3

Producten in pakket

3x
- Blower 1100 Watt
1x
- Brandweer deel 2
1x
- Brandweer deel 1
1x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Multiplay brandweer