Kinderattracties

Bent je op zoek naar vermakelijke kinderattracties om uw evenement een onvergetelijk tintje te geven? Dan bent je bij vcompany aan het juiste adres. Ons brede assortiment bevat indrukwekkende attracties die perfect zijn afgestemd op al je wensen. Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende stormbaan XXL voor de avonturiers of een multiplay springkussen voor de jongere kinderen, onze selectie is divers en uitdagend. Onze springkussens zijn de perfecte aanvulling voor uw feest, jubileum, braderie of welk evenement dan ook.

 


Springkussens

Denk je dat sommige attracties wellicht te groot zijn voor je evenement? Ook bieden wij een breed scala aan springkussens aan! Dit in alle soorten en maten, klein, middel of groot. Geïnteresseerd in het huren van een klein springkussen? Dan hebben wij bijvoorbeeld het springkussen prinses of een boerderij springkussen met glijbaan in een klein formaat. Wil je toch een iets groter kussen? Geen probleem! Zoek dan naar een springkussen olifant middel of een jungle kussen. Voor grotere feesten raden we aan om naar de grotere kussen te kijken, hier kunnen ook meerdere kinderen tegelijk op springen.

 

 

Een verfrissend idee voor je evenement

Organiseer je dit jaar bijvoorbeeld een dorpsfeest of een Koningsdag festiviteit? En bent u eigenlijk toe aan iets vernieuwends? Naast het spijkerpoepen en koekhappen kunt u bij ons gaan voor wat meer uitdagende kinderattracties! Kijk eens naar de mobiele ballenbak of de rodeostier kind. Deze attracties maken uw evenement gelijk onvergetelijk!

 

Flexibele verhuur mogelijkheden

Wij begrijpen dat evenementen divers zijn en daarom bieden wij verschillende verhuur mogelijkheden om aan je wensen te kunnen voldoen. De keuze is aan jou! De attractie kan je bij ons afhalen op onze locatie in Werkhoven, of je kunt het laten bezorgen door ons. Wanneer je kiest voor bezorgen, kan je het eventueel ook laten opbouwen door ons. Hierin heeft u ook nog 2 opties, opbouwen met begeleiding en opbouwen zonder begeleiding. Zo kunnen wij een zo specifiek mogelijke prijsopgave maken.

 

Uw evenement onze prioriteit

Bij Vcompany draait alles om spannende en leuke attracties! Wij streven naar een onvergetelijke gebeurtenis en ervaring. Aarzel niet en huur vandaag nog een passende attractie voor jouw evenement. Samen maken wij er een dag van om nooit te vergeten!