Kinderattracties

Op zoek naar een echte kinder publiekstrekker voor uw (kinder)feest of familie evenement? Met de kinderattracties van Vcompany zal uw evenement zeker slagen! Voor zowel de allerkleinsten als de grotere kinderen hebben wij een geschikte attractie. Bij ons kunt u eindeloos variëren. U vindt de juiste attractie vinden voor iedere leeftijdscategorie bij Vcompany Verhuur. Bekijk ons uitgebreide kinderattractie assortiment onderstaand:


Kinderattracties huren bij Vcompany

Wauw wat een te gekke leuke, stoere en spannende attracties zijn er in ons assortiment! Van de XXL Stormbaan , voor de grotere waaghalzen, tot een springkussen Multiplay voor de iets kleinere kindertjes. Maar ook de waanzinnig leuke springkussens zijn wel zeker een unieke attractie tijdens uw feest, braderie of jubileum.

U wilt het jaarlijkse dorpsfeest organiseren en u wilt eens iets anders dan het standaard koekhappen en of spijkerpoepen? Wat is het eerste waar u aan denkt? Er moet vertier komen voor de kinderen van het dorp!

Maak er een speciaal dorpsfeest van door buiten de lijntjes te denken er organiseer een kermis!

Wat zou u daar voor nodig kunnen hebben denkt u? Vcompany kan u daar mee helpen. Wat dacht u van de volgende attracties.

Ballenbak speelaanhanger

Springkussen Ballon Middel

Rodeostier

Naast al deze attracties kunnen wij u ook een vlondervloer aanbieden om het totaal helemaal af te maken. Dit kan via ons dochterbedrijf www.vlondervloeren.nl

We hebben veel Kinderattracties maar er zijn ook voldoende mogelijkheden voor volwassenen. Bijvoorbeeld de Rodeostier, verschillende Stormbanen, en nog veel meer.  

Verschillende huurmogelijkheden

Bij Vcompany heeft u verschillende mogelijkheden om uw attractie te huren. U kunt er bij voorbeeld voor kiezen de attractie zelf bij één van onze locatie in Werkhoven op te halen. Daarnaast kunnen wij de attractie ook voor u bezorgen. Dan kunt u kijken of u de attractie zelf op gaat bouwen of dat u dit door ons wilt laten doen.

Mocht u denken, heel leuk al die te gekke kinderattracties maar die zijn voor mij iets te groot of ik heb de ruimte er simpelweg niet voor. Dan hebben we ook een groot assortiment in springkussens. Deze zijn er in klein, middel en grote maten. Een voorbeeld voor een klein springkussen, is bijvoorbeeld voor de kleine prinsessen onder ons, het springkussen prinses klein, en voor de kleine boertjes onder ons het springkussen boerderij met glijbaan klein. Voor een middel groot springkussen hebben we bijvoorbeeld het kussen Olifant middel. En voor de grote feestjes hebben we het grote springkussen Feest  of springkussen auto groot