Kinderattracties

Bent je op zoek naar vermakelijke kinderattracties om uw evenement een onvergetelijk tintje te geven? Dan bent je bij vcompany aan het juiste adres. Ons brede assortiment bevat indrukwekkende attracties die perfect zijn afgestemd op al je wensen. Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende stormbaan XXL voor de avonturiers of een multiplay springkussen voor de jongere kinderen, onze selectie is divers en uitdagend. Onze springkussens zijn de perfecte aanvulling voor uw feest, jubileum, braderie of welk evenement dan ook.

 


Springkussens

Denk je dat sommige attracties wellicht te groot zijn voor je evenement? Ook bieden wij een breed scala aan springkussens aan! Dit in alle soorten en maten, klein, middel of groot. Geïnteresseerd in het huren van een klein springkussen? Dan hebben wij bijvoorbeeld het springkussen prinses of het boerderijen springkussen met glijbaan in klein formaat. Wil je toch een iets groter springkussen? Geen probleem! Zoek dan naar springkussen olifant middel of het jungle middel springkussen. Voor de grotere feesten raden wij aan te kijken naar de grote springkussens. Kijk bijvoorbeeld naar het springkussen kasteel groot, hier kunnen meerdere kinderen tegelijk zich op vermaken!


U wilt het jaarlijkse dorpsfeest organiseren en u wilt eens iets anders dan het standaard koekhappen en of spijkerpoepen? Wat is het eerste waar u aan denkt? Er moet vertier komen voor de kinderen van het dorp!

Maak er een speciaal dorpsfeest van door buiten de lijntjes te denken er organiseer een kermis!

Wat zou u daar voor nodig kunnen hebben denkt u? Vcompany kan u daar mee helpen. Wat dacht u van de volgende attracties.

Ballenbak speelaanhanger

Springkussen Ballon Middel

Rodeostier

Naast al deze attracties kunnen wij u ook een vlondervloer aanbieden om het totaal helemaal af te maken. Dit kan via ons dochterbedrijf www.vlondervloeren.nl

We hebben veel Kinderattracties maar er zijn ook voldoende mogelijkheden voor volwassenen. Bijvoorbeeld de Rodeostier, verschillende Stormbanen, en nog veel meer.  

Verschillende huurmogelijkheden

Bij Vcompany heeft u verschillende mogelijkheden om uw attractie te huren. U kunt er bij voorbeeld voor kiezen de attractie zelf bij één van onze locatie in Werkhoven op te halen. Daarnaast kunnen wij de attractie ook voor u bezorgen. Dan kunt u kijken of u de attractie zelf op gaat bouwen of dat u dit door ons wilt laten doen.

Mocht u denken, heel leuk al die te gekke kinderattracties maar die zijn voor mij iets te groot of ik heb de ruimte er simpelweg niet voor. Dan hebben we ook een groot assortiment in springkussens. Deze zijn er in klein, middel en grote maten. Een voorbeeld voor een klein springkussen, is bijvoorbeeld voor de kleine prinsessen onder ons, het springkussen prinses klein, en voor de kleine boertjes onder ons het springkussen boerderij met glijbaan klein. Voor een middel groot springkussen hebben we bijvoorbeeld het kussen Olifant middel. En voor de grote feestjes hebben we het grote springkussen Feest  of springkussen auto groot