088 - 3985000
v.a.
32

Koe melken huren op uw feest of evenement

Ooit wel eens als een echte boer in de vroege ochtend een koe willen melken? Dat kan nu met deze superleuke koe. Wie melkt het snelst de uier (emmer) van de koe leeg. De emmer kunt u zelf vullen met bijvoorbeeld water. Wie heeft de beste techniek en maakt het snelst bekertjes vol?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€31,50
Dagprijs €35,00
2 dagen:€ 53.00
3 dagen:€ 70.00
4 dagen:€ 88.00
5 dagen:€ 105.00
6 dagen:€ 123.00
7 dagen:€ 140.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

  • Ranja Koe
  • Zelf melken

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een koe huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag altijd dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De koe is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere huurdatum.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De koe goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De koe is te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.