088 - 3985000
v.a.
59

Legoblokken huren voor op uw feest of evenement

U kent ze vast nog wel. De nostalgische legoblokken, maar dan in levensgrote vorm! Het speelgoed waarvan ieder kinderhart harder gaat kloppen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€58,50
Dagprijs €65,00
2 dagen:€ 97.50
3 dagen:€ 113.75
4 dagen:€ 130
5 dagen:€ 146.25
6 dagen:€ 162.50
7 dagen:€ 178.75
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Legoblokken huren bij Vcompany

Haal plezier in huis met deze levensgrote legoblokken! De blokken mogen niet ontbreken bij een evenement waar gezinnen met jonge kinderen op afkomen, maar ook niet op een verjaardag. Wel op zoek naar zulk soort speelgoed, maar voldoet dit niet aan uw voorkeur? Wat dacht u van een kinderspellenpakket?

  • Nostalgie
  • Favoriet Speelgoed
  • Kinderen 0-10
  • Eenvoudig Huren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u de legoblokken huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany attractieverhuur aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten en kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Deze legoblokken goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Stormbaan Piratenrun is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.