Handboogschieten

65,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Boogschieten huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Handboogschieten is een sport die steeds populairder wordt en bestaat uit het gebruik van een pijl en boog om op een specifiek doelwit te schieten. In dit geval, het bord waarop de spelers punten kunnen scoren, zowel dichtbij als veraf.

De spelers nemen vervolgens om de beurt de boog en proberen zoveel mogelijk punten te scoren door de pijlen op het doelwit te schieten. De punten worden gescoord op basis van de plaatsing van de pijl op het bord, met een hoger aantal punten voor een pijl die dichter bij het midden van het bord is geplaatst.

Afhankelijk van de grootte van de groep, kan het spel worden gespeeld in een individuele of teamwedstrijd. In een individuele wedstrijd, strijdt elke speler voor zichzelf om de hoogste score te behalen. In een teamwedstrijd, werken spelers samen om als team de hoogste score te behalen.

Handboogschieten kan op verschillende afstanden worden gespeeld, van dichtbij tot veraf. Dichtbij schieten vereist meer precisie en controle van de speler, terwijl ver afstand schieten meer kracht vereist. Dit maakt het spel uitdagender en vereist dat spelers hun vaardigheden aanpassen aan de afstand waarop ze schieten.

Het spel is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden genoten door zowel beginners als gevorderde spelers. Het is ook een goede oefening voor het verbeteren van concentratie, coördinatie en fysieke kracht.

Daarnaast kan handboogschieten ook worden gebruikt als teambuilding activiteit voor bedrijven of groepen, waarbij spelers

  

Spel Boogschieten huren bij Vcompany

Boogschieten is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

 

Producten in pakket

1x
- Schraag met Bord tbv Boogschieten
1x
- Kistje tbv Boogschieten