Rodeostier Kind

1 dag  € 125,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Rodeostier Kind huren op uw feest of evenement

Wilt u onze kinder rodeo stier huren? Bij Vcompany huurt u eenvoudig een kinder rodeo stier! Onze kinder rodeo stier is een leuke en opvallende attractie. Het leuke aan deze attractie is dat de kinderen moeten samenwerken willen ze de rodeorijder van de stier af zien te krijgen! De opblaasbare rodeostier werkt middels vier touwen waar de kinderen aan kunnen trekken. Het is dus een extra leuke attractie die niet alleen degene die op de stier zit bezig houdt maar ook de kinderen die aan de touwen trekken worden bij het spel betrokken. 

 

Kinderrodeo stier huren bij Vcompany

Deze wilde en ongetemde rodeostier is speciaal voor kinderen en is hiermee de gangmaker voor uw feest of evenement. Doordat iedereen betrokken wordt bij deze attractie wordt het voor iedereen een uitdaging.

Tijdens het cowboy feestje van uw zoon of dochter is deze kinder rodeostier onmisbaar. Maar wat dacht u van een springkussen cowboy groot, springkussen Western,  Stormbaan Western.

De kinder rodeostier kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Let u er wel op dat er rondom de Kinder rodeostier nog een vrije ruimte is voor de kinderen die aan het touw zullen gaan trekken.   

Wanneer u de Rodeostier Kind bij ons huurt kunt u er voor kiezen deze zelf af te halen of door ons te laten bezorgen. Wanneer u de Rodeostier bij ons afhaalt houdt u dan rekening met de transportafmetingen zodat u niet voor onverwachtte verrassingen komt te staan. Op onze website kunt u bij de producteigenschappen terugvinden wat de precieze afmetingen tijdens transport zijn. 

Waarom Vcompany

Vcompany is een verhuur bedrijf dat al meer dan 10 jaar meedraait in de branche en is daarmee toch zeker één van de grotere spelers te noemen. Door onze jarenlange ervaring weten we de klant goed te bedienen en kunnen we snel schakelen. Als onze kussens worden goed gecontroleerd, schoongemaakt bij terug komst en zijn gecertificeerd. We werken met goed opgeleid en professioneel personeel. 

 

 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
200 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Kinder rodeo stier
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren