088 - 3985000
v.a.
293

Rodeostier huren op uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Temt u als echte cowboy deze woeste rodeostier? Wie waagt zich als geoefende cowboy op de rug van deze mechanische rodeostier?  Zet een cowboyhoed op en hou slechts met 1 hand het touw vast. Zet u schrap en ga vooral mee met de beweging. Bent u degene die deze rodeostier aankan? Wie blijft het langst zitten op de rodeostier en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeostier af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen is een valkussen meegeleverd.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€292,50
Dagprijs €325,00
2 dagen:€ 487.50
3 dagen:€ 650.00
4 dagen:€ 731.25
5 dagen:€ 812.50
6 dagen:€ 893.75
7 dagen:€ 975.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Rodeostier huren bij Vcompany

Eenmaal een rit gemaakt op de woeste rodeostier, dan zal iedereen graag nog een keer plaatsnemen in de wachtrij voor een tweede rit. Ook kinderen vanaf vier jaar kunnen plaatsnemen op deze rodeostier. Deze rodeostier is namelijk voorzien van een zacht kop welke van schuimrubber is gemaakt. Daarnaast kan het snelheidsniveau aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden.

Geheel in western stijl? Bekijk onze western pakketten. De rodeostier niet wat u zoekt? Wat dacht u van een paard, kameel, eland, voetbal en/of de 18+ variant?

De rodeostier kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De rodeostier is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

De rodeostier wordt geleverd met een valkussen, blower en bedieningspaneel.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 5 x 3
Transport L x B x H 1.5 x 1.5 x 1.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 250KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Aantal personen op afbouwen: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
  • Favoriete attractie
  • Geschikt voor jong en oud
  • Moeilijkheidsgraad zelf bepalen
  • Eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de rodeostier huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren, en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De rodeostier goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland).

De rodeostier is te vervoeren in een ruime bestelbus. De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.