Rodeostier

Rodeostier voorkant
>
  • Rodeostier voorkant
  • Rodeostier dichtbij
  • Rodeostier donker
<

325,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Rodeostier

Dit is de grote klassieker onder alle rodeostieren in ons assortiment. Hijs de rode vlag voor voor de horens van The Bull! Ga er niet vanuit dat je lang kan blijven zitten op deze stier want het is geen lieverdje! 😡 De draaiende stier kan flink bokken en zal proberen de deelnemer er zo snel mogelijk af te krijgen. 

Wie niet luisteren wil zal het voelen! De rodeostier is zelf te besturen waardoor begeleiding bij de attractie niet nodig is. Je huurt deze rodeostier hierdoor voordelig en hebt zelf alle controle. Aan de hand van de besturingskast kun je zelf het tempo kiezen, welke kant de rodeostier uitgaat en welk programma je kiest. 

Zelfs het opbouwen kunt u zelf doen met onze duidelijke instructies. Let er wel op dit je dit met een aantal personen doet. De stier en de bok zijn zwaar! Natuurlijk is het mogelijk om die stier te laten besturen door een medewerker van Vcompany. Ook kunt u hem door ons laten opbouwen en afbouwen. Hierdoor heeft u zelf alle tijd voor het evenement en ontzorgen wij u waar mogelijk.

Bent u opzoek naar iets unieks? Kijk dan naar de Rodeo Kameel, Rodeo voetbal of de Rodeo Eland voor iets geks. Daarnaast hebben we ook mooie simulatoren te huur. Bijvoorbeeld onze snowboard simulator, een echte après ski knaller! Het is ook een leuk idee om de Rodeostier in te zetten tijdens een vrijgezellenfeestje. Hoe ludiek is dat!?

Let er wel op dat degene die de besturingkast bedient niet onder invloed is om eventuele omgelukken te voorkomen. Tevens is het belangrijk om op te letten als u de stier binnen plaatst. Want los van de ruimte die er nodig is voor de stier komt hier nog een persoon op te zitten die ook zijn ruimte nodig heeft. 

Bij Vcompany staat veiligheid voorop. Onze mechanische stieren zijn dan ook gekeurd en beschikken over een geldig certificaat. Bij terugkomst van verhuur wordt de stier opgezet , schoongemaakt en gecontroleerd op eventuele gebreken.  

 

Mechanische stier of opblaas stier

De mechanische stier is niet geschikt voor de kleinste onder ons. Daarom kunt u hiervoor een opblaas stier voor kinderen huren. Deze opblaas stier bestaat uit een springkussen met stier waar kinderen op kunnen zitten. Deze stier werkt niet net zoals de mechanische stier voor volwassenen maar wordt bestuurd aan de hand van touwen. Door aan de 4 touwen te trekken kunnen andere kinderen proberen te zorgen dat deze rit zo kort mogelijk is. En dat het kind wat bovenop de stier zit eraf word getrokken. 

Wat een leuke attracties heeft Vcompay. Naast deze woeste stoere rodeostier zijn er nog voldoende andere attracties die u kunt huren. Denk hierbij eens aan het springkussen Cowboy, of aan één van onze top attracties; de nostalgische zweefmolen, klimwand 3 personen, Gyrospace of treintje met wagons. Zoals u ziet is er voldoende mogelijk bij Vcomapony en eigenlijk voor elk feestje wel iets te vinden. Bent u toch op zoek naar iets anders ludieks of heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw feest? Schroom dan niet, Vcompany biedt ook maatwerk aan. 

Waarom u wilt huren bij Vcompany

Vcompany verhuurt al meer dan 10 jaar rodeostieren, springkussens, stormbanen en attracties. Hierdoor hebben we veel ervaring in de branche en kunnen goed met u meedenken in de mogelijkheden en naar eventuele oplossingen. Voel u zich dan ook niet bezwaard om contact op te nemen met één van onze specialisten voor advies of vragen.

 

Begeleiding bij rodeostier huren

Het is ook mogelijk om bij de rodeostier begeleiding te huren. Een van onze enthousiaste medewerkers komt dan de rodeostier opzetten, aansturen en begeleiden. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de stier en is het vermaak extra groot. U kunt deze begeleiding per uur huren. En een fijne bijkomstigheid is dat hierdoor uw transportkosten worden gehalveerd. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
150 cm
Transport Hoogte
150 cm
Gewicht
250 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
4x
- haringen
1x
- Mulder Rodeobok met vaste stierenkop
1x
- Rodeokussen tbv Mulderbok
1x
- 4 Rodeo poten (roze)
1x
- Besturingskast Mulder Rodeostier
1x
- Opdraai Poot