Rodeostier

1 dag  325,00
Incl. BTW

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. 

U kunt de rodeostier niet zelf afhalen. Wij verhuren deze enkel op basis van transport. 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Rodeostier

Dit is de grote klassieker onder alle rodeostieren in ons assortiment. Hijs de rode vlag voor voor de horens van The Bull! Ga er niet vanuit dat je lang kan blijven zitten op deze stier want het is geen lieverdje! 😡 De draaiende stier kan flink bokken en zal proberen de deelnemer er zo snel mogelijk af te krijgen. 

Wie niet luisteren wil zal het voelen! De rodeostier is zelf te besturen waardoor begeleiding bij de attractie niet nodig is. Je huurt deze rodeostier hierdoor voordelig en hebt zelf alle controle. Aan de hand van de besturingskast kun je zelf het tempo kiezen, welke kant de rodeostier uitgaat en welk programma je kiest. 

Voor het behoud van onze rodeostier verhuren wij deze enkel op basis van volledig op- en afbouw. Dit zorgt ervoor dat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan wanneer u de rodeostier zelf op zou bouwen.

Bent u opzoek naar iets unieks? Kijk dan naar de Rodeo Kameel, Rodeo voetbal of de Rodeo Eland voor iets geks. Daarnaast hebben we ook mooie simulatoren te huur. Bijvoorbeeld onze snowboard simulator, een echte après ski knaller! Het is ook een leuk idee om de Rodeostier in te zetten tijdens een vrijgezellenfeestje. Hoe ludiek is dat!?

Let er wel op dat degene die de besturingkast bedient niet onder invloed is om eventuele omgelukken te voorkomen. Tevens is het belangrijk om op te letten als u de stier binnen plaatst. Want los van de ruimte die er nodig is voor de stier komt hier nog een persoon op te zitten die ook zijn ruimte nodig heeft. De maximale hoogte die u heeft wanneer u de rodeostier binnen gebruikt is 3.50 meter. 

Bij Vcompany staat veiligheid voorop. Onze mechanische stieren zijn dan ook gekeurd en beschikken over een geldig certificaat. Bij terugkomst van verhuur wordt de stier opgezet , schoongemaakt en gecontroleerd op eventuele gebreken.  

 

Mechanische stier of opblaas stier

De mechanische stier is niet geschikt voor de kleinste onder ons. Daarom kunt u hiervoor een opblaas stier voor kinderen huren. Deze opblaas stier bestaat uit een springkussen met stier waar kinderen op kunnen zitten. Deze stier werkt niet net zoals de mechanische stier voor volwassenen maar wordt bestuurd aan de hand van touwen. Door aan de 4 touwen te trekken kunnen andere kinderen proberen te zorgen dat deze rit zo kort mogelijk is. En dat het kind wat bovenop de stier zit eraf word getrokken. 

Wat een leuke attracties heeft Vcompany. Naast deze woeste stoere rodeostier zijn er nog voldoende andere attracties die u kunt huren. Denk hierbij eens aan het springkussen cowboy groot, of aan één van onze stormbanen. Zoals u ziet is er voldoende mogelijk bij Vcompany en eigenlijk voor elk feestje wel iets te vinden. Bent u toch op zoek naar iets anders ludieks of heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw feest? Schroom dan niet, Vcompany biedt ook maatwerk aan. 

Waarom huren bij Vcompany

Vcompany verhuurt al meer dan 10 jaar rodeostieren, springkussens, stormbanen en attracties. Hierdoor hebben we veel ervaring in de branche en kunnen goed met u meedenken in de mogelijkheden en naar eventuele oplossingen. Voelt u zich dan ook niet bezwaard om contact op te nemen met één van onze specialisten voor advies of vragen.

 

Begeleiding bij rodeostier huren

Het is ook mogelijk om bij de rodeostier begeleiding te huren, dit is op aanvraag. Een van onze enthousiaste medewerkers komt dan de rodeostier opzetten, aansturen en begeleiden. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de stier en is het vermaak extra groot. U kunt deze begeleiding per uur huren. En een fijne bijkomstigheid is dat hierdoor uw transportkosten worden gehalveerd. 

Let op!

Wanneer u de rodeostier bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de rodeostier is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeostier wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1100watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden.

Wij plaatsen de rodeostier liever niet in een gymzaal, dit om eventuele beschadigingen aan gymvloeren te voorkomen. Wilt u dit toch? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de vloer. 

De rodeostier kan niet tegen water/regen. Wanneer er regen op komst is, wees dan voorbereid dat deze overdekt dient te worden. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is een rodeostier?

Een rodeostier is een mechanische attractie die is ontworpen om de ervaring van het berijden van een wilde stier na te bootsen. De deelnemer zit op een zadel op de rug van de stier en probeert zo lang mogelijk in het zadel te blijven terwijl de stier beweegt en draait.

Hoe werkt een rodeostier?

Een rodeostier bestaat uit een bewegende mechanische basis die de bewegingen van een stier simuleert. De snelheid en intensiteit van de bewegingen kunnen worden aangepast, afhankelijk van de vaardigheid van de deelnemer en het gewenste niveau van uitdaging.

Zijn rodeostieren alleen geschikt voor volwassenen?

Nee, rodeostieren zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, afhankelijk van de grootte en intensiteit van de attractie. Sommige rodeostieren zijn speciaal ontworpen voor jongere deelnemers.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
150 cm
Transport Hoogte
150 cm
Gewicht
250 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Mulder Rodeobok met vaste stierenkop
1x
- Rodeokussen tbv Mulderbok
1x
- Besturingskast Mulder Rodeostier 3600 Watt
2x
- Haspel 25m
1x
- Zakje met toebehoren