Sportdagpakket

Sportdagpakket Zakslaan
>
  • Sportdagpakket Zakslaan
  • Sportdagpakket stormbaan
  • Sportdagpakket Bungeerun
<

510,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Thema pakket sportdag huren op uw sportdag of evenement

Een sportdag organiseren? Wat is er nou lueke dan sportief bezig te zijn? Heeft u zelf geen inspiratie? Geen probleem met behulp van het sportdag pakket haalt u de juiste sportiviteit en vermaak in huis. Voor de Koningsspelen is dit pakket ook uitermate geschikt en zal de dag zeker een groot succes worden. 

Het sportdag pakket bestaat uit:

Bungeerun; bij de bungeerun speel je 2 tegen 2. Je word door middel van een elastiek die om je middel word vastgemaakt door de zwaarte kracht tegengehouden. Wie is het sterkste en kan door kracht het verste komen?

Stormbaan 15 meter; de stormbaan beschikt over verschillende obstakels die moeten worden getrotseerd. Wie is er het snelste aan het einde van de baan? 

Sumoworstelset; de sumoworstelset bestaat uit 2 sumopakken en een sumo mat. Ga de strijd aan door 2 tegen 2 te worstelen.

Zakslaan; een ouderwets kussen gevecht houden? Dan kunt u het beste deze attractie huren. Door op de horizontale paal plaat te nemen tegen over uw tegenstander begint het spel. Probeer je tegenstander door middel van een skippybal van de paal af te slaan. Degene die het langst kan blijven zitten wint de strijd. 

Mocht u het pakket aan willen vullen met andere spelletjes dan heeft Vcompany een groot aantal Oud Hollandse spelletjes in zijn assortikent. Denk hierbij aan de Bibberspiraal, spijkerbroekhangen of sjoelbak.

Alle bovengenoemde attracties beschikken over een geldig certificaat en zijn voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Tevens zijn alle kussen voor ze verhuurt worden geinspecteerd op defecten en grondig gereinigd. 

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Vcompany. We zorgen er dan ook voor dat de kussens bij terugkomst van de klant zorgvuldig worden gereinigd en gecontroleerd op eventuele defecten.  

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
4
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
60 Minuten
Afbouwtijd
60 Minuten
Aantal personen op/afbouw
3
Aantal Pallets
5

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

4x
- Haspel 25m
4x
- Blower 1100 Watt
1x
- Jungle deel 2
1x
- Jungle deel 1
1x
- Zakslaan
1x
- Bungeerun kussen 1
24x
- haringen
2x
- Sumo pakken
1x
- Buis voor Zakslaan (2 delig)
1x
- Stootkussens tbv Zakslaan
2x
- Bungeerun Elastieken
2x
- Klittenband blokje Bungeerun
1x
- Sumo mat
2x
- Sumo helm