088 - 3985000
v.a.
122

Zakslaan huren op uw evenement of sportdag

Kent u het klassieke kussengevecht op een boomstam over het water nog? Deze eenvoudige variant is overal inzetbaar. Probeer elkaar van de balk te slaan met behulp van een skippybal. Er gelden maar 2 regels. De balk vasthouden mag niet en uiteraard mag je niet in elkaars gezicht slaan. Wie blijft er het langst zitten?

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€121,50
Dagprijs €135,00
2 dagen:€ 202.50
3 dagen:€ 236.25
4 dagen:€ 270.00
5 dagen:€ 303.75
6 dagen:€ 337.50
7 dagen:€ 371.25
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Zakslaan huren bij Vcompany

Zakslaan combineren met een ander competitiespel? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, de Kiepauto, Snappy de Vis, de Tobbedansbaan, Springkussen Cowboy Groot en/of de Rodeostier.

Zak slaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het zak slaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het Zakslaan is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. Zodra het spel is opgeblazen biedt het luchtkussen een competitie voor twee personen per ronde. Bij het Zakslaan worden zakken geleverd.

Kenmerken:

L x Bx H 4 x 4 x 2.3
Transport L x B x H 1.2 x 0.8 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 100KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Competitie
  • Geschikt voor zeskamp
  • 2 personen
  • Slaan

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u Zakslaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Zakslaan is alleen te vervoeren met een bestelbus of aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van het spel staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.