088 - 3985000
v.a.
149

Bungeerun met basket huren op uw feest of evenement

Klim in de bungeerun en laat je vast maken aan het elastiek. Strijd tegen je vriend/vriendin, buurman of collega en kijk wie als eerste de bal in de basket krijgt! Maar let op, er staat spanning op het elastiek! Zo is het extra lastig om te scoren.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€148,50
Dagprijs €165,00
2 dagen:€ 247.50
3 dagen:€ 330.00
4 dagen:€ 412.50
5 dagen:€ 495.00
6 dagen:€ 577.50
7 dagen:€ 660.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Bungeerun met basket huren bij Vcompany

Onze bungeerun combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan het opblaasbaar basketbalspellooping bikeskinderkart en/ of het springkussen multiplay haai.

Onze bungeerun kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 12 x 4 x 3.3
Transport L x B x H 1.4 x 0.8 x 0.5
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Uitdagend
  • Bungeerun met basket
  • Basketbal
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een bungeerun huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

De bungeerun goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.