Letterpakken spel

1 dag  100,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Letterpakken spel huren op uw feest of evenement

Kent u het spel nog van tv? Het letterpakkenspel is erg leuk om met de hele familie te spelen. De letterpakken bieden ook veel variatie, omdat je er meerdere spellen mee kunt doen. U krijgt de vragen meegeleverd, maar u kunt het spel persoonlijker maken door uw eigen vragen te verzinnen. 

Het letterpakken spel is een leuk en uitdagend spel waarbij de deelnemers 4 letterwoorden moeten vormen aan de hand van vragen. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk juiste woorden te vormen en zo de meeste punten te behalen.

Er zijn verschillende manieren om het spel af te ronden. Bijvoorbeeld dat de speler met de meeste punten na een bepaalde ronde wint of wanneer er een vast aantal woorden zijn gevormd.

Het letterpakken spel is een geweldige manier om je woordenschat te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben met vrienden of familie. Er zijn veel variaties beschikbaar, waaronder het spelen van een specifiek thema of het gebruik van woorden uit een bepaalde taal. Als je nog nooit eerder hebt deelgenomen aan het letterpakken spel, is het een geweldige manier om je brein te prikkelen en tegelijkertijd een leuke tijd te hebben.

U ontvangt een pakket van 8 pakken.

Letterpakken spel huren bij Vcompany

U huurt dit letterpakken spel in een set van 8 pakken. Zorg ervoor dat u in zo kort mogelijke tijd 4 letterwoorden vormt aan de hand van de vragen die worden gesteld. Bent u het team met de meest geraden woorden? Dan wint u het spel! 

Producten in pakket

1x
- Letterpakken spel 8 pakken 4blauw/4rood