088 - 3985000
v.a.
59

Letterpakken spel huren op uw feest of evenement

Kent u het spel nog van tv? Het letterpakkenspel is erg leuk om met de hele familie te doen. De letterpakken bieden ook veel variatie, omdat je er meerdere spellen mee kan doen.

U ontvangt een pakket van 4 pakken.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€58,50
Dagprijs €65,00
2 dagen:€ 97.50
3 dagen:€ 113.75
4 dagen:€ 130.00
5 dagen:€ 146.25
6 dagen:€ 162.50
7 dagen:€ 178.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Letterpakken spel huren bij Vcompany

Maak uw feest compleet door naast het letterpakkenspel competitiespellen te huren? Wat dacht u van zakslaan, het gladiatorenspel en/of de bierfiets?

Het letterpakkenspel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Bekend van TV
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Veel variatie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het letterpakken spel huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het letterpakken spel is te vervoeren in een personenauto. De afmetingen voor het vervoer van het letterpakkenspel staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voor u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.