Reuze Jenga

1 dag  45,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Reuze jenga spel huren op uw feest of evenement

Reuze Jenga is een populaire en uitdagende variant van het klassieke spel Jenga. Het doel van het spel is om steeds een blokje weg te halen van de toren zonder dat deze omvalt. Het kan een geweldige activiteit zijn voor groepen mensen van alle leeftijden, omdat het niet alleen plezierig is om te spelen, maar ook vaardigheden zoals concentratie, fijne motoriek en teamwerk stimuleert.

Om Reuze Jenga te spelen, heb je een set reuze Jenga blokken nodig. Deze zijn vaak gemaakt van hout en zijn ongeveer tien keer zo groot als de klassieke Jenga blokken. 

Het spel begint met het vaststellen van een speler die begint. Deze speler kiest een blokje van de toren en haalt dit voorzichtig weg zonder de toren omver te trekken. Het blokje wordt dan bovenop de toren gelegd. De volgende speler doet hetzelfde, en zo gaat het door totdat de toren omvalt. De speler die de toren omver trekt, verliest het spel.

Er zijn enkele tips die je kunt gebruiken om de kans op het omvallen van de toren te verkleinen. Ten eerste is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het verwijderen van het blokje, en om niet te snel of te hard te trekken. Ten tweede, is het beter om een blokje te verwijderen van de onderkant of het midden van de toren in plaats van de bovenkant. Dit helpt om de stabiliteit van de toren te behouden. Ten derde, is het aan te raden om je handen te gebruiken in plaats van je vingers, omdat dit een grotere oppervlakte geeft om te ondersteunen.

Reuze Jenga kan ook aangepast worden aan een thema door bijvoorbeeld met opdrachten te spelen, zoals de opdracht dat speler eerst een blokje moeten pakken met 1 hand of met gesloten ogen, wat het spel een extra uitdaging geeft en meer plezier.

Reuze Jenga is een geweldige activiteit voor groepen mensen van alle leeftijden, omdat het niet alleen plezierig is om te spelen, maar ook vaardigheden zoals concentratie, fijn motoriek en teamwerk stimuleert.

Bij de start van het spel is de hoogte van de toren van pisa ongeveer 75 cm. 

Reuze jenga spel huren bij Vcompany

Twee spelers, of teams trekken om en om een blokje uit de toren en leggen deze er weer bovenop. Blijft de toren dan 10 seconden staan dan mag de volgende speler hetzelfde doen. Zo wordt er gespeeld tot de toren omvalt, de speler die dan aan de beurt is de verliezer.

 

Producten in pakket

2x
- Reuze Jenga