088 - 3985000
v.a.
54

Voetbalrokjes huren op uw zeskamp of voetbal activiteit

Voetballen zonder dat je je voeten ziet, heeft u dat al eens geprobeerd? Maak een potje voetbal extra moeilijk met de huur van deze rokken. Trek een voetbalrok aan en ervaar het gevoel. U speelt dit spel met 8 personen, kortom 4 tegen 4. Bij een wedstrijd voetballen draait het al om teamverband, maar pas bij dit spel kom je erachter hoe men op elkaar is ingespeeld.

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€54,00
Dagprijs €60,00
2 dagen:€ 90.00
3 dagen:€ 120.00
4 dagen:€ 150.00
5 dagen:€ 180.00
6 dagen:€ 210.00
7 dagen:€ 240.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Voetbalrokjes huren bij Vcompany

De voetbal rokjes combineren met andere voetbal attracties? Wat dacht u van het spelkussen levend tafelvoetbal, de panna knock out  en/of het springkussen voetbal middel?

De voetbal rokjes kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

De set is verkrijgbaar per 8 stuks, waarmee een wedstrijd gespeeld kan worden van 4 tegen 4. De boarding kunt u er eventueel los bij huren.

Kenmerken:

L x Bx H 12 x 6 x 3
Transport L x B x H 1.2 x 1 x 0.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 100KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Voetbal attractie
  • Hilarische activiteit
  • Boarding los erbij huren
  • 8 personen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de voetbalrokjes huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Sommige spelen/ attracties zijn ook bij regen te gebruiken maar mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De voetbal rokjes goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.