088 - 3985000
v.a.
90

Sumoworstelen volwassenen huren op uw evenement of sportdag

Kruip in het lichaam van een echte Japanse sumoworstelaar! Trek dit sumoworstelpak aan en ga de strijd aan met vrienden, familie of collega’s. Gehuld in dit sumoworstelpak gaat u uw tegenstander te lijf. Duwen en trekken totdat de tegenstander gevloerd gaat. Uiteraard volgt hierna de overwinningsduik bovenop de verliezende tegenstander. Lukt het u niet om uw tegenstander onderuit te halen, worstel hem/haar dan de ring uit.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€90,00
Dagprijs €100,00
2 dagen:€ 150.00
3 dagen:€ 200.00
4 dagen:€ 250.00
5 dagen:€ 300.00
6 dagen:€ 350.00
7 dagen:€ 400.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 25.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Sumoworstelen huren bij Vcompany

De competitie strijd barst los bij het huren van deze sumoworstelaars pakken. Hou uw camera in de aanslag en het zal een mooie fotoreportage worden met unieke gezichtsuitdrukkingen. Een waar spektakel voor jong en oud. De sumoworstel pakken zijn zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar. Klik hier voor de kindervariant. Een attractie die altijd ingezet kan worden op een zeskamp, plein- of dorpsfeest, familiedag, verjaardagsfeest of uniek evenement.

De sumoworstelaars pakken combineren met een andere competitiespelen? Huur dan bijvoorbeeld zak slaan, het gladiatorspel en/of de bungeerun.

De sumoworstel pakken kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur.

De sumoworstel pakken bieden competitiestrijd voor 2 deelnemers per ronde. Deze sumoset bestaat uit twee pakken (zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar), twee helms en een valmat.

  • Competitie
  • Uitdaging
  • 2 personen
  • Een van onze favoriete attracties

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u de sumoworstel pakken huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze sumoworstel pakken goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van deze sumoworstelpakken staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Of deel u vraag met ons via het contactformulier en/of bij de offerte aanvraag. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.