088 - 3985000
v.a.
135

Bungeerun huren op uw evenement of sportdag

Huur de bungeerun en de competitiedrang komt direct naar boven! Twee spelers worden ieder aan het bungeekoord vastgemaakt en gaan de strijd met elkaar aan. Welke speler krijgt zijn klittenband het verst op de middelste muur van de bungeerun geplakt? Het gaat natuurlijk niet vanzelf, want het elastiek levert behoorlijke tegendruk!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€135,00
Dagprijs €150,00
2 dagen:€ 225.00
3 dagen:€ 262.50
4 dagen:€ 300.00
5 dagen:€ 337.50
6 dagen:€ 375.00
7 dagen:€ 412.50
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Bungeerun huren bij Vcompany

De bungeerun combineren met een ander competitie spel? Wat dacht u van zak slaan, het gladiatorspel of de draailadders?

De bungeerun kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De bungeerun is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan de bungeerun is bevestigd, blaast de bungeerun zich eenvoudig snel op. Wanneer de bungeerun eenmaal is opgeblazen biedt het competitie voor 2 deelnemers per ronde.

Kenmerken:

L x Bx H 10 x 3.8 x 2.8
Transport L x B x H 1.4 x 1 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Competitie
  • Uitdaging
  • 2 personen
  • Een van onze favoriete attracties

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een bungeerun huren tegen de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

De bungeerun goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De bungeerun is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.