Bungeerun Blauw

1 dag  175,00
Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Bungeerun Blauw huren bij Vcompany 

Een bungeerun is een leuk en uitdagend spel waarbij deelnemers proberen om zo ver mogelijk te rennen voordat ze worden teruggetrokken door een elastisch bungeekoord. Het huren van een bungeerun in de kleur blauw bij Vcompany is een geweldige manier om een element van plezier en competitie toe te voegen aan elk evenement.

De kleur blauw kan een gevoel van rust en kalmte oproepen, wat kan helpen om deelnemers gerust te stellen en te ontspannen voordat ze de uitdaging aangaan. De kleur kan ook visueel aantrekkelijk zijn en een mooie toevoeging aan de omgeving van het evenement.

Het huren van een bungeerun in de kleur blauw bij Vcompany is geschikt voor alle leeftijden en niveaus van vaardigheid. Het spel kan worden gespeeld in teams of individueel, en deelnemers kunnen hun snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid testen. Het is een activiteit die zowel leuk als uitdagend is, en kan helpen om teambuilding en gezonde competitie te stimuleren.

Een bungeerun in de kleur blauw kan ook een geweldige aanvulling zijn op verschillende soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, schoolfeesten, sportdagen, familiedagen, en meer. Het kan een leuke manier zijn om deelnemers te laten bewegen, samen te werken en plezier te hebben.

Als je geïnteresseerd bent in het huren van een bungeerun in de kleur blauw bij Vcompany, kun je contact opnemen met hun professionele en vriendelijke team om de beschikbare opties te bespreken. Met hun uitgebreide aanbod van bungeeruns en andere opblaasbare spellen, is er voor elk evenement wel een geschikte optie te vinden.

Kortom, het huren van een bungeerun in de kleur blauw bij Vcompany is een geweldige manier om een leuk en uitdagend spelelement toe te voegen aan je evenement. Deelnemers kunnen hun vaardigheden testen, samenwerken en plezier hebben terwijl ze genieten van de rustgevende kleur blauw.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Bungeerun Elastieken
2x
- Klittenband blokje Bungeerun
1x
- Bungeerun blauw kussen
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren