088 - 3985000
v.a.
90

Sumoworstelen Junior huren op uw kinderfeest of sportdag

Zoekt u een leuke activiteit voor uw kinderfeestje? Laat uw kind in het lichaam kruipen van een echte Japanse sumoworstelaar. Trek de kinderen dit sumoworstel pak aan en laat ze met elkaar de strijd aangaan! Alleen al met de aanblik van dit sumopak zullen de kinderen de grootste lol hebben. Gehuld in het sumoworstel pak gaan de kinderen elkaar te lijf. Duwen en worstelen tot de tegenstander neer gaat, om af te sluiten met een overwinningsduik op de verliezende tegenstander. Lukt het niet om de tegenstander onderuit te halen? Worstel de tegenstander dan de ring uit! Door de beperkte bewegingsvrijheid van het pak zal dit hilarische momenten opleveren.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€90,00
Dagprijs €100,00
2 dagen:€ 150.00
3 dagen:€ 200.00
4 dagen:€ 250.00
5 dagen:€ 300.00
6 dagen:€ 350.00
7 dagen:€ 400.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 25.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Sumoworstelen junior huren bij Vcompany

De competitie strijd barst los bij het huren van deze sumoworstelaars pakken. De sumoworstel pakken zijn zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar. Klik hier voor de volwassenen variant. Een attractie die altijd ingezet kan worden op een kinderfeest, zeskamp, plein- of dorpsfeest, familiedag, verjaardagsfeest of evenement.

Deze sumoworstel pakken junior combineren met onze springkussens, zeskamp of kinder spellen? Klik hier voor ons zeskamp, kinderspelen, springkussen assortiment. Competitie strijd? Combineer dan de sumoworstel pakken met de volgende spelen: zak slaan, gladiatorenspel, of met de stormbaan mini.

De sumoworstel pakken junior kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Vraag een offerte op maat aan. De sumoworstel pakken zijn voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

De sumoworstel pakken bieden competitiestrijd voor 2 deelnemers per ronde. Deze sumo set bestaat uit twee pakken (zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar), twee helmen en een val mat.

  • competitie
  • uitdaging
  • geschikt voor kinderen
  • één van onze favoriete attracties

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een sumoworstel pakken huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De sumoworstel pakken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan een sport en spel attributen, klik hier om onze zeskamp pakketten of kinderspelen te huren. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze sumoworstel pakken goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De sumoworstel pakken zijn te vervoeren in een grote personenauto of een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van deze sumoworstel pakken staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.