088 - 3985000
v.a.
153

Swing ‘m Off slingerbal huren op uw zeskamp of sportdag

Lukt het u om uw tegenstanders van hun voetstuk af te slingeren? Met de Swing ‘m Off kunt u met vier spelers tegelijk om de eer strijden. Probeer uw tegenstanders uit te schakelen door de ‘slingerbal’ zo hard en zo onverwacht mogelijk tegen hen aan te slingeren. Wie als laatste op zijn voetstuk blijft staan, heeft gewonnen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€153,00
Dagprijs €170,00
2 dagen:€ 255.00
3 dagen:€ 297.50
4 dagen:€ 340.00
5 dagen:€ 382.50
6 dagen:€ 425.00
7 dagen:€ 467.50
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Swing ‘m Off huren bij Vcompany

De Swing ‘m Off combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld de Kiepauto, Bierfiets, de Bungeetrampoline, de Waterhindernisbaan en/of de Rodeokameel.

Swing ‘m Off kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De Swing ‘m Off is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het luchtkussen is bevestigd, blaast de Swing ‘m Off zich eenvoudig en snel op. Zodra de Swing ‘m Off is opgeblazen hoeft u alleen nog de pilaren in de gaten te zetten en de strijd kan beginnen.

  • Geschikt voor zeskamp
  • 4 personen
  • Eyecatcher
  • Ideaal als familiespel

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u slingerbal huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Swing ‘m Off goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Swing ‘m Off is alleen te vervoeren met een bestelbus of aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de Swing ‘m Off staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.