088 - 3985000
v.a.
180

De Stormbaan Blue huren op uw zeskamp of evenement

De Stormbaan Blue heeft diverse obstakels en een klimmuur met glijbaan voor klim-, klauter- en glijplezier. Lukt het u om als eerste het eindpunt te bereiken?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€180,00
Dagprijs €200,00
2 dagen:€ 300.00
3 dagen:€ 400.00
4 dagen:€ 500.00
5 dagen:€ 600.00
6 dagen:€ 700.00
7 dagen:€ 800.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Blue stormbaan huren bij Vcompany

Doordat de stormbanen onderling eenvoudig te koppelen zijn, kunt u eindeloos variëren. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid om uw eigen unieke zeskamphindernisbaan te creëren.

De stormbaan blue combineren met andere competitiespelen? Wat dacht u van de bierfiets, het zakslaan, het gladiatorenspel en/of de bungeerun?

De stormbaan blue kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De Stormbaan Blue is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 14 x 3.8 x 4.5
Transport L x B x H 1.6 x 1.5 x 1.2
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 2
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
Aantal personen op afbouwen: 3
  • 14 meter lang
  • Geschikt voor jong en oud
  • Obstakelparcours
  • Eenvoudig huren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een stormbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijk dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Deze stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van deze stormbaan staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.