Stormbaan Blue

1 dag  250,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Stormbaan blue huren

Wie het snelste bij het eindpunt is, daar gaat het om met deze grote stormbaan in de kleuren blauw, geel en rood. Met twee personen ga je de strijd aan en ploeter je over en onder de klim en kruip objecten van deze stormbaan door. Onze stormbaan Blue is een echte uitdager en alleen voor de echte strijders!

Bij de start kruipen de uitdagers als eerste zo snel mogelijk door de tunnel, sta daarna snel op om onder de bogen door te gaan en de opblaas pilaren te ontwijken. Soms mag een beetje valsspelen wel, dus het kan zo gebeuren dat je per ongeluk een pilaar voor je tegenstander duwt. Klauter met alle opgebouwde vaart over de muren en probeer vooral je voeten op de grond te houden. Als laatste pak je de overwinning door als eerste de klimmuur te trotseren en met de glijbaan over de finish te knallen.

De stormbaan is erg geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Studenten zetten de stormbaan vaak in bij een introductiekamp. Maar ook voor een evenement is het een echte eyecatcher en activeert het bezoekers om even uit hun dak te gaan. Stormbanen staan bekend om het energieke element.

De stormbaan is te koppelen met andere stormbanen. Zo kan je een stormbaan maken van wel 400 meter. Combineer de stormbaan bijvoorbeeld met de populaire stormbaan jungle of stormbaan western om ook nog een thema neer te zetten in het evenement en extra aandacht te trekken.

Stormbaan huren voor zeskamp

Stormbanen worden veel gebruikt voor zeskampen. Het is een mooi onderdeel door het competitie element en de mogelijkheid om hem in een route in te bouwen. Bent u van plan om een zeskamp te organiseren, kijk dan naar de mogelijkheid om hier een stormbaan aan toe te voegen.

Op en afbouwen

De Stormbaan Blue is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan ik de Stormbaan Blue huren voor een specifieke gelegenheid of evenement?

Zeker! De Stormbaan Blue is een geweldige attractie voor feestjes, evenementen, sportdagen, bedrijfsuitjes en meer. Het voegt plezier en actie toe aan elke gelegenheid.

Voor welke leeftijdsgroep is de Stormbaan Blue geschikt?

De Stormbaan Blue is ontworpen voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud tot volwassenen. Het is een geweldige attractie voor deelnemers van verschillende leeftijden en je kan er leuke wedstrijd elementen aan toevoegen.

Kan ik de Stormbaan Blue ook huren voor een langere periode, zoals een weekend?

Bij ons is het zeker mogelijk om de Stormbaan Blue voor een langere periode te huren. Je kan zelf de gewenste huurperiode aangeven.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1400 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
450 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
-bluedeel2
1x
- Blue deel 1
1x
- Zakje met toebehoren
2x
- Blower 1100 Watt