088 - 3985000
v.a.
135

Gladiatorenspel huren op uw evenement of sportdag

Begeef u als een echte strijder in uw eigen arena en ga de strijd aan met de tegenstander. Het doel van dit gladiatorenspel is om de tegenstander de pilaar af te duwen. Kracht en evenwicht zijn de sleutelwoorden voor de overwinning. Gewapend met een opblaasbare buis kunt u uw tegenstander uitschakelen. Wanneer de verliezer ten val komt, komt deze uiteraard op een zacht luchtkussen terecht. Dit gladiatorenspel is geschikt voor jong en oud.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€135,00
Dagprijs €150,00
2 dagen:€ 225.00
3 dagen:€ 300.00
4 dagen:€ 375.00
5 dagen:€ 450.00
6 dagen:€ 525.00
7 dagen:€ 600.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Gladiatorenspel huren bij Vcompany

Vind uw balans en daag je tegenstander uit met behulp van de toorts. Wie als eerste van zijn troon wordt afgestoten, verliest het spel.

Het gladiatorenspel combineren met onze zeskampspellen? Klik hier voor ons zeskamp assortiment. Een variant op dit spel huren? Huur dan het spel slingerbal. Dit spel kan met vier personen tegelijk gespeeld worden. Competitiedrang? Combineer dan het gladiatoren spel bijvoorbeeld met de volgende spelen: zakslaan, sumoworstelen, bungeerun en/of bierfiets.

Het gladiatorenspel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het gladiatorenspel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het gladiatorenspel is bevestigd, blaast het zich snel op. Zodra het is opgeblazen hoeft u alleen nog de pilaren in het kussen te zetten. Dan biedt het gladiatorenspel een competitie voor 2 personen per ronde.

Kenmerken:

L x Bx H 8 x 6 x 1.2
Transport L x B x H 1.2 x 0.7 x 0.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 120KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Competitie
  • Uitdaging
  • 2 personen
  • Gladiatoren strijd

Suggesties voor jou:

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u het gladiatorenspel huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. De spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het gladiatorenspel goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het gladiatorenspel is te vervoeren met een bestelbus of een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.