Bungeerun Rood

175,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Bungeerun Rood huren bij Vcompany 

Een bungeerun is een opwindend spel waarbij twee deelnemers tegelijkertijd proberen om zo ver mogelijk op een opblaasbare baan te rennen voordat ze door een bungeekoord terug worden getrokken. Het huren van een bungeerun in de kleur rood bij Vcompany is een geweldige manier om een element van competitie en plezier toe te voegen aan elk evenement.

De bungeerun is een spel dat geschikt is voor bijna alle leeftijden en niveaus van vaardigheid. Het kan worden gespeeld in teams of als individuele competitie. Deelnemers worden vastgemaakt aan een elastisch bungeekoord, dat aan de achterkant van de baan is bevestigd. Ze moeten dan proberen zo ver mogelijk te rennen voordat ze worden teruggetrokken door het koord. Het is een spel dat snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen test.

Door een bungeerun in de kleur rood te huren bij Vcompany, voeg je niet alleen een opwindend spelelement toe aan je evenement, maar het kan ook visueel aantrekkelijk zijn. De kleur rood kan een gevoel van opwinding en energie oproepen, wat de spanning van de competitie kan vergroten. De opblaasbare baan en het bungeekoord zijn ook opvallend en zullen zeker de aandacht trekken van deelnemers en toeschouwers.

Het huren van een bungeerun in de kleur rood bij Vcompany is een geweldige manier om verschillende evenementen te animeren, zoals familiedagen, sportdagen, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, enzovoort. Het is een activiteit waarbij deelnemers plezier kunnen hebben, samen kunnen werken en tegelijkertijd hun vaardigheden kunnen testen. Het kan ook een leuke manier zijn om deelnemers aan te moedigen om buiten te bewegen en lichaamsbeweging te stimuleren.

Kortom, het huren van een bungeerun in de kleur rood bij Vcompany is een geweldige manier om een opwindend spelelement aan je evenement toe te voegen en deelnemers te laten strijden om de verste afstand te rennen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Bungeerun Elastieken
2x
- Klittenband blokje Bungeerun
1x
- Bungeerun rood kussen
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren