Verhuur

Wat het feest ook is, Vcompany heeft de leukste springkussens en attracties! De ultieme bron voor jouw feest of evenement. Heb je wat te vieren? Neem dan een kijkje bij de stormbanen, springkussens, rodeostieren, opblaaspoppen of spellen. Met een divers aanbod aan thema’s is er voor iedere gelegenheid wel iets te vinden.

Springkussen huren
Springkussen met glijbaan
Springkussen Multiplay
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Kinderattracties
Attracties huren
Spellen huren
Sponsor springkussens
Klim en Glijbaan huren
Sport en spel competitie
Waterattracties
Opblaaspop
Vlonders
Aanhangwagen

Verhuur categorieën

 

Stormbanen

Een baan vol obstakels en hindernissen, hierdoor moet je je zo snel mogelijk doorheen zien te manoeuvreren. Dit is een gegarandeerde hit voor zowel jong als oud. Alleen door teamwork en doorzettingsvermogen zet je de snelste tijd neer.

 

Springkussens

Laat kinderen lachen, spelen en springen. Met vele thema’s is er altijd wel iets te vinden voor je gelegenheid. Doordat de springkussens van hoogwaardige kwaliteit zijn kunnen ouders zich gerust voelen terwijl de kinderen zich uitleven.

 

Rodeostieren

Geef je evenement een boost met een rodeostier. Laat de avonturier in je naar boven komen en zorg ervoor dat je zo lang mogelijk op de stier blijft zitten. Je kan verschillende snelheden en moeilijkheidsgraden instellen waardoor het voor jong en oud een echte eyecatcher is.

 

Opblaaspoppen

Heb je iets te vieren en zoek je een leuke opblaaspop? Dan ben je aan het juiste adres! Van grappige Abraham- en Sarah-poppen tot een grote kerstman, niets is te gek. Zet ze in voor een jubileum, verjaardag maar ook als leuke feestversiering en fotomomenten!

 

Spellen

De oud-Hollandse spellen zorgen voor lachende gezichten. Zorg ervoor met reuze jenga dat de toren niet in jouw beurt valt, Of 4 op een rij te krijgen met onze reuze 4 op een rij.

 

Contact

Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan contact op met een van onze professionals. Zij kunnen je helpen met passend advies advies te geven.