088 - 3985000
v.a.
225

De Stormbaan Jungle huren op uw zeskamp of teambuilding evenement

Waan u als een aap in het oerwoud en leg het parcours af. Klim, klauter en glij als een echte aap. Wie legt het parcours over deze 17 meter lange stormbaan het snelst af, en mag zich winnaar van het zeskamp noemen? De stormbaan jungle heeft een hoge helling voor klim- en klauterplezier.

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€225,00
Dagprijs €250,00
2 dagen:€ 375.00
3 dagen:€ 500.00
4 dagen:€ 625.00
5 dagen:€ 750.00
6 dagen:€ 875.00
7 dagen:€ 1000.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Stormbaan jungle huren bij Vcompany

Doordat de stormbanen van Vcompany onderling eenvoudig te koppelen zijn, kunt u eindeloos variëren met onze stormbanen. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om uw eigen zeskamp baan te creëren. Deze stormbaan is minder geschikt voor de allerkleinste onder ons, gezien de klim en glij helling vrij hoog is.

Naast de stormbaan jungle een andere attractie huren? Wat dacht u van het springkussen aap, het spelbord jungle ringwerpen en/of de opblaasbare klimtoren jungle?

De stormbaan jungle kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De Stormbaan Jungle is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, biedt het klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 17 x 3.5 x 5
Transport L x B x H 3 x 1.8 x 1.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 270KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • 17 meter lang
  • Geschikt voor jong en oud
  • Obstakelparcours
  • Eenvoudig huren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een stormbaan huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een type goedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een “slecht weer” garantie. De stormbaan jungle is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de stormbaan een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De stormbaan jungle is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.