Stormbaan Jungle

1 dag  € 300,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

De Stormbaan Jungle huren 

Waan u zich als een aap in het oerwoud en leg het parcours af. Klim, klauter en glij als een echte aap. Wie legt het parcours over deze 17 meter lange stormbaan het snelst af, en mag zich winnaar van het zeskamp noemen? De stormbaan jungle heeft een hoge helling voor klim- en klauterplezier. Hoe leuk is het om met je vriend of collega het duel aan te gaan. Wie is het snelte aan het einde van de rit?

De stormbaan jungle is een spannende en uitdagende attractie voor jong en oud. Met een lengte van meer dan 17 meter en een hoogte van 5 meter biedt deze stormbaan een unieke beleving voor alle avontuurlijke bezoekers.

De stormbaan bestaat uit een aantal obstakels, die je moet overwinnen om de finish te bereiken. Je moet je behendigheid, kracht en uithoudingsvermogen bewijzen om deze hindernissen te overwinnen.

Maar de stormbaan jungle is niet alleen een uitdaging voor je lichaam, het vraagt ook om een sterk mentaal karakter. Je moet gefocust blijven en blijven doorzetten, want deze stormbaan is niet gemakkelijk. Maar als je de finish bereikt, is de voldoening des te groter.

Naast de obstakels biedt de stormbaan jungle ook een glijbaan. De glijbaan is een echte adrenalinekick en zal je hartslag doen oplopen.

De stormbaan jungle is een populaire attractie voor groepen, zoals verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes of vriendengroepen. Alle bezoekers zijn van harte welkom om zich te wagen aan deze uitdaging. De stormbaan is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en u kunt begeleiding op aanvraag bijboeken om te zorgen voor de veiligheid van de bezoekers.

Voor wie zich nog niet helemaal zeker voelt om zich aan de stormbaan jungle te wagen, bieden we ook verschillende andere attracties aan. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau de stormbaan jungle beleven.

Dus ben jij op zoek naar een spannende en uitdagende attractie? Huur dan de de stormbaan jungle en laat je meevoeren in een wereld vol avontuur en adrenaline. 

 

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

 

Stormbaan jungle huren bij Vcompany

Doordat de stormbanen van Vcompany onderling eenvoudig te koppelen zijn, kunt u eindeloos variëren met onze stormbanen. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om uw eigen zeskamp baan te creëren. Deze stormbaan is minder geschikt voor de allerkleinste onder ons, gezien de klim en glij helling vrij hoog is. Maar voor de kleinere onder ons is er bijvoorbeeld de stormbaan mini, of de Octopus

Om in het thema Jungle te blijven kunnen wij u ook het volgende aanbieden; Springkussen Jungle middel of jungle klein. 

De Stormbaan Jungle is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. En word geleverd inclusief 2 blowers, de benodige haringen en haspels. 

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, biedt het klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours. Houdt u er wel rekening mee dat het een groot en zwaar kussen is? De stormbaan Jungle weegt wel 270 kilo. Als u ervoor kiest dit zelf op te zetten dan dient u zeker met 2 personen te zijn. Nog beter is om de stormbaan te huren met op- en afbouw. Onze chauffeur helpt u dan een handje mee bij het opzetten van de Stormbaan en beantwoord uw eventuele vragen ter plekke. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is er een wedstrijdmodus voor de Stormbaan Jungle?

Ja, de Stormbaan Jungle kan worden opgezet als een wedstrijd met meerdere banen. Hierdoor kunnen deelnemers in teams tegen elkaar strijden om te zien welk team als eerste het parcours voltooit. Dit voegt een competitieve en leuke element toe aan de ervaring.

Moet ik vooraf reserveren om de Stormbaan Jungle te huren?

Ja, het wordt sterk aanbevolen om de Stormbaan Jungle vooraf te reserveren, vooral tijdens drukke seizoenen en populaire evenementen, om teleurstelling te voorkomen.

Is de Stormbaan Jungle geschikt voor gebruik op verschillende ondergronden?

De Stormbaan Jungle kan meestal worden gebruikt op diverse ondergronden, zoals gras, asfalt, beton of zand. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en vrij van scherpe voorwerpen is. Bij een harde ondergrond adviseren we een valmat pakket te bestellen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1750 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Jungle deel 2
1x
- Jungle deel 1
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren