Multiplay Kasteel

135,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het grote Multiplay Springkussen Kasteel huren 

Voel je een echte prins of prinses en waan je in de middeleeuwen in dit geweldige, veelzijdige sprinkussen. Ben jij de enige echte prins witte paard en wil jij graag het hart veroveren van een echte prinses? Laat deze droom uitkomen op dit springkussen. Met het springkussen Multiplay Kasteel haalt u net iets extra's in huis. Naast het gewone springen, brengt het de speelelementen, klimmen, glijden en springen, samen. Speciaal voor uw prins of prinsessen feestje met thema is dit springkussen Multiplay Kasteel een must. 

Voor nog meer plezier voor nog meer kinderen kunt u eens kijken naar onze andere springkussens in het thema van een kasteel. 

Springkussen Multiplay huren bij Vcompany

Het multiplay springkussen Kasteel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. Bij het springkussen krijgt u alle benodigdheden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan haringen, blowers en haspels. Beschikt u niet over de bevoegdheid om het springkussen zelf op te zetten? Of heeft u daar simpelweg geen zin in? Laat dit dan doen door een van onze deskundige collega's. Tijdens het plaatsen van de order kunt u kiezen voor de mogelijkheden hulp bij op- en afbouw of volledige op- en afbouw. Om volledig ontzorgd te kunnen genieten van het springkussen, bieden wij ook de mogelijkheid om het springkussen te laten begeleiden door onze collega's. Op deze manier weet u zeker dat iedereen veilig gebruik kan maken van het springkussen. 

 

Wij bezorgen het springkussen Multiplay Kasteel door heel Nederland. Maar wist u dat u het springkussen Multiplay Kasteel ook op kunt halen op een van onze afhaallocaties? Afhalen van de attracties kan in Werkhoven (Utrecht), Best (Noord-Brabant) en Veenendaal (Utrecht).

 

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn een meedenkend en flexibel bedrijf en zullen daarbij ons uiterste best doen om uw evenement tot een succes te maken. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Zelf ophalen Veenendaal
ja
Zelf ophalen Best
ja

Producten in pakket

1x
- Multiplay Kasteel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter