Multiplay Kasteel

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Multiplay springkussen kasteel huren

Ga terug in de tijd van de middeleeuwen met de prinsen en prinsessen die in de kastelen leefden. Verover het hart van de prinses door als prins op het witte paard aan te komen. Dit allemaal kan met het springkussen kasteel. Op dit veelzijdige kussen heb je de volgende elementen. Zo kan je klimmen, glijden en springen tegelijk. Het biedt dus net iets meer dan een normaal springkussen. Het kussen is perfect te huren voor een kinderfeestje, themafeest of buurt BBQ.

Vind je dit niet genoeg en zoek je nog meer wat te maken heeft met een kasteel? In het assortiment hebben we bijvoorbeeld het kasteel groot of een kasteel met glijbaan.

 

Multiplay springkussen kasteel huren bij Vcompany Verhuur

Vcompany Verhuur maakt van elke gelegenheid een feestje, dat doen we dus ook met het springkussen kasteel. Wil je optimaal van je feestje genieten en nergens aan hoeven te denken? Met de transport en op- en afbouw service kunnen we dat allemaal regelen.

 

Op- en afbouwservice

Door te kiezen voor de op-en afbouwservice van Vcompany Verhuur kan je optimaal genieten van je feest. We zorgen ervoor dat het kussen op de juiste plek geplaatst wordt en na afloop weer snel zal worden afgebouwd. Wil je er toch liever voor kiezen om het zelf te doen? Ook dit is geen probleem, bij het kasteel springkussen wordt een eenvoudige instructiekaart meegeleverd. Op de instructiekaart staat stap voor stap uitgelegd hoe je het moet op- en afbouwen. 

 

Transport

Ook in het transport kan je ervoor kiezen om het door ons te laten doen of door jezelf. Je kan zelf aangeven met bestellen wanneer je het kussen geleverd wilt hebben en wanneer we het weer mogen ophalen. Kort voor de datum zal er nog even gebeld worden voor de zekerheid. Kom je het luchtkussen kasteel zelf halen? Let er dan op dat je met een grote auto/ bus komt, naast het kasteel worden ook haringen, een verlengsnoer en een blower meegeleverd. Ook kan je ervoor kiezen om met een aanhanger te komen.

 

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een multiplay springkussen kasteel en geef de kinderen een dag vol springplezier!Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Zelf ophalen Veenendaal
ja
Zelf ophalen Best
ja

Producten in pakket

1x
- Multiplay Kasteel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren